Τμήμα Νοσηλευτικής ΑΤΕΙΘ

23 Σεπτεμβρίου 2017  Καθηγητές : ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ                  23 Σεπτεμβρίου 2017  Καθηγητές : Ανακοίνωση για ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ, Ε και Ζ εξαμήνων Δηλώσεις Νοσοκομείων                  21 Σεπτεμβρίου 2017  Γραμματεία : ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017                  20 Σεπτεμβρίου 2017  Καθηγητές : Πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ                  20 Σεπτεμβρίου 2017  Γραμματεία : ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΛΑΒΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ                  
Ανακοινώσεις Καθηγητών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Σας καλωσορίζουμε στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.
Βασικός στόχος του Τμήματος είναι η άρτια εκπαίδευση των φοιτητών/τριών αλλά και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για επιτυχημένη επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη ώστε οι φοιτητές/τριες μας να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας, των επαγγελματικών φορέων εσωτερικού και εξωτερικούκαι στις επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στη Νοσηλευτική.
Κατά το σχεδιασμό του Προγράμματος ελήφθησαν υπόψη κοινωνικές ανάγκες, όπως η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών υγείας, η ανάγκη παροχής φροντίδας σε ασθενείς από διαφορετικά κοινωνικά και πολιτιστικά περιβάλλοντα, η ανάγκη εξοικείωσης με την τεχνολογία κατά τη φροντίδα ασθενών κτλ.
Στην ιστοσελίδα του Τμήματος θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών, το περιεχόμενο σπουδών, τα μαθήματα ανά εξάμηνο αλλά και χρήσιμες χρηστικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη φοίτηση των φοιτητών /τριών μας.
Ελπίζουμε ότι με το Νέο Πρόγραμμα οι φοιτητές/τριες μας θα οπλίσουν τη φαρέτρα τους με ένα ανταγωνιστικό πτυχίο που θα τους επιτρέψει να παρέχουν ποιοτική νοσηλευτική φροντίδα σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας και εάν βρεθούν.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά!
Η πρόεδρος του τμήματος
Δρ. Αλεξάνδρα Δημητριάδου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017
Η τριμελής επιτροπή πρακτική άσκησης την Παρασκευή 22/9/17 και ώρα 12:00 συνήλθε για την επιλογή των φοιτητών που πρόκειται να διενεργήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα κριτήρια ΕΣΠΑ, τις ηλεκτρονικές δηλώσεις των φοιτητών καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που έπρεπε να προσκομισθούν στην γραμματεία του τμήματος μέχρι την Παρασκευή 22/9/17 και ώρα 11:00 αποφάσισε τα εξής :

οι φοιτητές που εντάσσονται είναι οι εξής ( η σειρά είναι τυχαία) :
1.Τουλκιαρίδου Μαρία
2.Δελιμπαλτίδου Μαρία
3.Κούλα Τζούλια
4.Σαχινι Ρούγκερτ
5.Πλιάκα Δήμητρα

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

Ανακοίνωση για ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ, Ε και Ζ εξαμήνων Δηλώσεις Νοσοκομείων

Αναρτήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων θα γίνει σε δύο βήματα.
Στο 1ο βήμα (από σήμερα Σάββατο 23/9 έως τις 9 πμ της Δευτέρας 25/9)
θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο, θα συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγετε έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.
Καλούνται όσοι θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να διενεργήσουν την κλινική τους άσκηση, να κάνουν τα προκαταρκτικά του 1ου βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ) και
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsZ.php (για τους φοιτητές Ζ΄ εξαμ)
Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.
Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Δευτέρα 25/9/2017.
Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις κατά εξάμηνο :
Γ΄ εξάμηνο: ώρα 17 μ.μ.
Ε΄ εξάμηνο: ώρα 17.30 μ.μ.
Ζ΄ εξάμηνο: ώρα 18 μ.μ.

Οι θέσεις ανά Νοσοκομείο και εξάμηνο είναι:

Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΑΠΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ )
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 35 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 30 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 20 ΑΤΟΜΑ

Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ Ε1 (ΑΠΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 20 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 14 ΑΤΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ε2 (ΑΠΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 20 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 14 ΑΤΟΜΑ

Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ Ζ1 (ΑΠΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 11 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 10 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 10 ΑΤΟΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ

Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ζ2 (ΑΠΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 11 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 10 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 10 ΑΤΟΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ

H Διευθύντρια του Τομέα
Μ. Λαβδανίτη
Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

Πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ κατά το χρονικό διάστημα 1.10.2017 ? 31.3.2018 να επισκεφτούν, από σήμερα 20/9/2017 την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/kritiria.php προκειμένου να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Α.Μ. , έτος εισαγωγής, προσωπικό κωδικό) καθώς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η επιλογή τους.
Συγκεκριμένα:
1ον Α, Β,Γ : να συμπληρώσουν το βαθμό της επίδοσης τους (τον δίνει το ΠΥΘΙΑ), τον ακριβή αριθμό των οφειλόμενων μαθημάτων και το ακριβές εξάμηνο φοίτησης τους. Η επιβεβαίωση θα γίνει από την γραμματεία
2ον Εισοδηματικά : θα επιλέξουν την ανάλογη υποκατηγορία , πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2016)
3ον Κοινωνικά : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να ενταχθούν στα κοινωνικά κριτήρια να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την υποκατηγορια οπου υπαγονται και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το συνολικό δηλωθέν εισόδημα του οικονομικού έτους 2016 (εκκαθαριστικό του 2016) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4ον . στην συνέχεια εκτυπώνετε τη δήλωση
5ον. Υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη ΔΗΛΩΣΗ
6ον. Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την αίτηση
7ον Κατεβάζετε και συμπληρώνεται προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ φοιτητή για πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ ( Όσα στοιχεία γνωρίζεται)
8ον. Τα 3τρία εκτυπωμένα έντυπα (δήλωση και αίτηση και δήλωση ατομικών στοιχείων φοιτητή) μαζί με τα έγγραφα που πιστοποιούν τα κριτήρια που επικαλείσθε, θα τα καταθέσετε στη γραμματεία του τμήματος μέχρι την Παρασκευή 22/9/2017 και ώρα 11:00 π.μ
Αιτήματα ένταξης που έχουν υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά χωρίς να κατατίθενται στην γραμματεία τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, ΔΕΝ αξιολογούνται
Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης


Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση

Αναρτήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017
Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ
Οι φοιτητές που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κατά το Χειμερινό εξάμηνο (1/10/2017 -31/3/2018) καλούνται να εγγραφούν στον ΑΤΛΑΝΤΑ (http://atlas.grnet.gr/ )

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://atlas.grnet.gr/Files/StudentManual.pdf.

Για απορίες ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΑΤΛΑΝΤΑ, μέσω online αναφοράς http://atlas.grnet.gr/Contact.aspx. ή στο τηλ 215 215 7860, (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00)

Επιτροπή πρακτικής άσκησης

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017
Καλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ να διαβάσουν προσεκτικά τα κριτήρια που απαιτούνται. Οι θέσεις που θα δοθούν για το χειμερινό εξάμηνο είναι 5. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Κατέβασμα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση για το χειμερινό εξάμηνο

Αναρτήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017
Καλούνται οι φοιτητές/τριες που πληρούν τα κριτήρια (έχουν πετύχει σε όλα τα μαθήματα ειδικότητας και στα 2/3 του συνόλου των μαθημάτων) για να συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση ή πιστεύουν οτι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων θα μπορούν να πάρουν μέρος σ΄αυτή, να συμπληρώσουν τα στοιχεία ( ονοματεπώνυμο, ονομα πατέρα, Α.Μ, τυχόν νοσοκομείο στο οποίο έχουν κάνει αίτηση και αν έχει γίνει δεκτός/ή ή οχι, νοσοκομείο που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν απάντηση καθώς και τον φορέα(δημόσιο ή ιδιωτικό)) που ζητούνται στη φόρμα που υπάρχει στην διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/aitisi.php. Μπορούν να δηλωθούν περισσότερα απο ένα νοσοκομεία, κάνοντας χρήση όμως του ίδιου κωδικού για κάθε νοσοκομείο που δηλώνει ο κάθε φοιτητής. Η εφαρμογή θα ανοίξει μετά τις 17:30, σήμερα 18/9/2017.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Β ΕΞΑΜΗΝΟ

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2017
Οι εξετάσεις του εργαστηρίου του μαθήματος ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ του Β εξαμήνου πρόκειται να γίνουν ως εξής :

Για τους/τις φοιτητές/τριες των τμημάτων με υπεύθυνους καθηγητές τις κ.κ Καυκιά και Κουταλάκη στις 15/9/2017 και ώρα έναρξης 9:00 το πρωί

Για τους/τις φοιτητές/τριες των τμημάτων με υπεύθυνους καθηγητές τους κ.κ Κουκουρίκο και Φουντούκη στις 14/9/2017 και ώρα έναρξης 9:00 το πρωί

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2017
Καλούνται οι φοιτητές που τον Ιούνιο απέτυχαν στις εξετάσεις εργαστηρίων του Β, Γ & Δ εξαμήνου με τις κες. Μηνασίδου, Καυκιά & Κουταλάκη, να προσέλθουν για επαναληπτική εξέταση την Παρασκευή 15.9.2017 στις 9π.μ.

Η καθηγήτριες

Ε.Μηνασίδου
Θ.Καυκιά
Π.Κουταλάκη

Η Καθηγήτρια: Θεοδώρα Καυκιά

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ"

Αναρτήθηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2017
Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7-5-2017 στο Εργαστήριο Πληροφορικής απο 9:00 πμ μέχρι 13:00. Η ώρα προσέλευσης των φοιτητών που δήλωσαν ότι θα εξεταστούν, δίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο EXCEL. Οσοι φοιτητές δεν δήλωσαν προτίμηση, θα προσέλθουν είτε στις 11:00 π.μ. είτε στις 12:00 μμ.

Ο Καθηγητής: Γεώργιος Μίνος
Κατέβασμα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αναρτήθηκε στις 30 Αυγούστου 2017
Η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου για τα νοσηλευτικά εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους καθηγητές των εξαμήνων προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία και ώρα της εξέτασης.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές των εξαμήνων είναι οι εξής:
Α ΄Εξάμηνο : Θεοφανίδης Δημήτριος
Β΄ εξάμηνο: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Γ΄ εξάμηνο: Τσαλογλίδου Αρετή
Δ΄ εξάμηνο : Καυκιά Θεοδώρα
Ε΄ εξάμηνο: Λαβδανίτη Μαρία
Στ εξάμηνο: Μηνασίδου Ευγενία
Τα μειλ των υπευθύνων καθηγητών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη

Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

Παλιές ανακοινώσεις

Θέμα Ημερομηνία Ανακοίνωση Κατέβασμα
Αναλυτική Βαθμολογία "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία"01 Ιουλ 2017Έχει αναρτηθεί στο e-class η αναλυτική βαθμολογία (ενότητες WORD, EXCEL, POWERPOINT) απο τις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου 2016-17 (Ιούνιος 2017) του μαθήματος/εργαστηρίου "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία". Η κατοχύρωση βαθμού για κάθε ενότητα ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο.
29 Ιουν 2017
1ο ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ29 Ιουν 2017Κατέβασμα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS, ERASMUS PLUS ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ25 Ιουν 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του τμήματος ότι την Τετάρτη 28/6/2017 θα πραγματοποιηθεί στις 10.ΟΟ πμ στο αμφιθέατρο της σχολής ενημέρωση για τα προγράμματα Erasmus και Erasmus plus, καθώς και ενημέρωση για θέματα καριέρας από εκπροσώπους Νοσοκομείων Αγγλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.
Η Επιτροπή ERASMUS
Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία23 Ιουν 2017Εχει αναρτηθεί στο e-class η αναλυτική βαθμολογία των εξετάσεων του μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία" για τους φοιτητές που το παρακολούθησαν για πρώτη φορά το παρών εξάμηνο "ΕΑΡ 2017". Με κόκκινο χρώμα είναι τα κελιά που αντιπροσωπεύουν αποτυχία και επανεξέταση τον Σεπτέμβριο στο αντίστοιχο κεφάλαιο (Word, Excel, Powerpoint). Φοιτητές που δεν απέστειλαν εργασία σε Powerpoint ή δεν αντιστοιχεί καμμία απο αυτές που ελήφθησαν με το επώνυμο τους, δεν έχουν βαθμό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΤΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΑΥΚΙΑ & ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ)19 Ιουν 2017Καλούνται οι φοιτητές να προσέλθουν σε επανεξέταση του εργαστηρίου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 από τις 8.30πμ.

Οι καθηγήτριες του μαθήματος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ & ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ & ΚΑΥΚΙΑ)19 Ιουν 2017Καλούνται οι φοιτητές σε επανεξέταση την ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.17 από στις 8.30πμ το Δ και στις 9.15πμ το ΣΤ.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Εργαστήριο Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Κουκουρίκος - Φουντούκη 2η Ευκαιρία 18 Ιουν 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες που απέτυχαν στην εξέταση του εργαστηρίου Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής με τους κ.κ Κουκουρίκο και Φουντούκη Α, όπως προσέλθουν για επανεξέταση την Τρίτη 20/6/2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα 4.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 17 Ιουν 2017Η επαναληπτική εξέταση του εργαστηρίου του Δ΄εξαμήνου της κας Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου αμέσως μετά το τέλος της εξέτασης του μαθήματος Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 'ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ"17 Ιουν 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που συμμετείχαν στη δράση του εργαστηρίου "Φροντίδας Ενηλίκων ασθενών με καρκίνο" ΄με το Άλμα Ζωής (Sail for Pink), ότι μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους την Πέμπτη 22/6/2017 από το γραφείο της κας Λαβδανίτη.
ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ14 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ PPT (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ E-CLASS) ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ.
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΓΕΝΕΤΙΚΗ"12 Ιουν 2017Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος "ΓΕΝΕΤΙΚΗ" είναι τα κεφάλαια 2, 3, 4, 5 και 7 απο το βιβλίο ¨Σύγχρονη Κλινική Γενετική" των Read, A. & D. Donnai.
Εξετάσεις Μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"12 Ιουν 2017Οι φοιτητές που δεν διδάχτηκαν στο παρών εξάμηνο (εαρινό 2016-2017) και οφείλουν το μάθημα/εργαστήριο "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία" θα προσέλθουν για εξέταση στην αίθουσα του εργαστηρίου Πληροφορικής (1ος όροφος, απέναντι απο την γραμματεία της σχολής)στις 8 π.μ. στις 29/6/2017, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων. Οι εξετάσεις διαρκούν 30 min και οι φοιτητές εξετάζονται σε Η/Υ στο Word και το Excel. Οσοι οφείλουν εργασίες σε Power Point (το ίδιο θέμα που είχαν) να τις αποστείλουν στο mail του καθηγητή: gminos@aqua.teithe.gr Διευκρινίζεται ότι στο mail θα επισυνάπτουν το αρχείο του Power Point σε μορφή .ppt (το όνομα του αρχείου θα είναι το επώνυμο τους) καθώς και το pdf της εργασίας που ανέλαβαν.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ09 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8.00-12.00 Μ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8.00-10.00 ΠΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6/2017 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Ή ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ)08 Ιουν 2017Οι φοιτητές που σήμερα (8/6/17) είχαν εξετάσεις για το εργαστήριο της κας Καυκιά & κας Μηνασίδου (ομάδες της Πέμπτης) & αναβλήθηκαν λόγω κινητοποιήσεων θα προσέλθουν για εξέταση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.17 από τις 9πμ & στις ίδιες ώρες που είχαμε ήδη προγραμματίσει.

Οι καθηγήτριες

Θ.Καυκιά
Ε.Μηνασίδου
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ08 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8.00-10.00 ΠΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-06-2017 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ (ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ). Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 8.30 ΠΜ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ08 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12.00-14.00 ΜΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ).

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14.00-16.00 ΜΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΩΣ ΕΞΗΣ:
8.30 ΜΠΑΚΟΥ, ΖΔΡΑΒΙΚΛΗ, ΓΑΛΗΝΑ
9.00 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9.30 ΧΑΤΖΗΜΩΥΣΗΣ, ΜΑΡΑΓΓΙΑΝΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ
10.00 ΦΟΥΣΕΚΗΣ, ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ.

ΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Ιουν 2017Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα Λοιμώξεις στο Χώρο παροχής υγείας παρακαλούνται να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την εξεταστέα ύλη του μαθήματος.Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 31 Μαί 2017Τα θεωρητικά μαθήματα της κας Λαβδανίτη του Δ και ΣΤ εξαμηνου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευη (2-6-2017) μετα τις 4μμ.

Το εργαστήριο του Δ εξαμήνου (μόνο της κας Λαβδανίτη) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2-6-2017) στις 1 μ.μ.
Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία31 Μαί 2017Καλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο «Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία» να ανεβάσουν την εργασία τους στην ακόλουθη ιστοσελίδα μέχρι την Πέμπτη 8/6/2017 στις 23:00.

http://www.nurse.teithe.gr/upload.php

Για να γίνει εισαγωγή στην εφαρμογή, εισάγεται ο αριθμός μητρώου, το έτος εισαγωγής και ο κωδικός που δήλωσε το εργαστήριο πληροφορικής ο κάθε φοιτητής.

Με την είσοδο στην εφαρμογή γίνεται επιλογή του αρχείου της εργασίας που θα φέρει το επίθετο του φοιτητή (π.χ. Papadopoulos.ppt) και ανεβαίνει με upload.

Προσοχή, το αρχείο να είναι μορφής .ppt (Powerpoint 97-2003) και όχι .pptx.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ 27 Μαί 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ και του Στ εξαμήνου ότι όλα τα μαθήματα της κας Τσαλογλίδου (εργαστήρια δ και στ εξαμήνου) δεν θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στις μέρες που κανονικά διεξάγονται λόγω εκπαιδευτικής άδειας της καθηγήτριας. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν ως εξής:
- Το μάθημα του εργαστηρίου του Δ εξαμήνου της Δευτέρας θα αναπληρωθεί την Παρασκευή 02/06/2017 στις 12.30 μμ και το μάθημα του εργαστηρίου του Στ εξαμήνου της Δευτέρας (το τμήμα 12-14μμ) θα αναπληρωθεί την Παρασκευή 02/06/2017 στις 16.00 μμ.
- Το μάθημα του εργαστηρίου του Στ εξαμήνου της Τρίτης (το τμήμα 8-10 πμ) θα αναπληρωθεί την Τρίτη 06/06/2017 στις 08.00 πμ.
- Το μάθημα του εργαστηρίου του Δ εξαμήνου της Τετάρτης θα αναπληρωθεί την Τρίτη 06/06/2017 στις 10.00 πμ και το μάθημα του εργαστηρίου του Στ εξαμήνου της Δευτέρας (το τμήμα 14-16 μμ) θα αναπληρωθεί την Τρίτη 06/06/2017 στις 14. 00μμ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΡΙΤΗΣ) ΤΗΣ κας ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ 26 Μαί 2017ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9-11, 11-13.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι25 Μαί 2017ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2017
Το πρόγραμμα εξεταστικής ΕΑΡΙΝΟΥ εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2016/201725 Μαί 2017Καλή επιτυχίαΚατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ24 Μαί 2017ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.5.17 ΣΤΗ 1μμ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.5.17 ΣΤΗ 1μμ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 24 Μαί 2017Η αναπλήρωση των θεωρητικών μαθημάτων της κας Κουρκούτα του Δ και ΣΤ εξαμηνου θα γίνει την Πεμπτη (25-5-2017) μετα τις 4μμ και Παρασκευη (26-5-2017) μετα τις 1μμ.

Η αναπλήρωση του θεωρητικού μαθήματος της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ με την κα Λαβδανίτη θα γίνει την Πέμπτη (25-5-2017) και ώρα 2.30 μμ και την Παρασκευή (26-5-2017) αμέσως μετά το νοσοκομείο.

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ23 Μαί 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Νο3. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΛΗ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ καςΚΟΥΤΑΛΑΚΗ23 Μαί 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 3μμ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ
Αφορά το Β΄ εξάμηνο ? Πέμπτη 25 Μαΐου - Μάθημα στο ΑΧΕΠΑ23 Μαί 2017Το μάθημα ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ Νοσηλευτική Ι θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 8:45-10π.μ.
Αμέσως μετά θα γιορτάσουμε την ημέρα του Νοσηλευτή μαζί με τους συναδέλφους του Νοσοκομείου.
Σημείο συνάντησης: Αίθουσα Νοσηλευτικών ειδικοτήτων
Ώρα προσέλευσης : 8:30
Α. Δημητριάδου
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ22 Μαί 2017Το μάθημα των Α Βοηθειών (BLS και επίδεση τραύματος) που επρόκειτο να γίνει αύριο Τρίτη 23/5/2017 από το ΕΚΑΒ, δεν θα γίνει λόγω της συνέχισης της επίσχεσης των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Το μάθημα θα αναπληρωθεί σε νέα ημερομηνία, μετά από συνεννόηση της καθηγήτριας με το ΕΚΑΒ και τους φοιτητές.
ΥΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ22 Μαί 2017Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ καλούνται να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη των εξετάσεων του μαθήματος. Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ/ΜΕΘ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ18 Μαί 2017ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23.5.17 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΕΩΣ 11.30πμ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, Β ΕΞΑΜΗΝΟ, ΤΗΣ κας ΚΑΥΚΙΑ18 Μαί 2017ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.17 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΕΩΣ ΤΙΣ 12.30.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.17 ΣΤΙΣ 12.30 ΕΩΣ ΤΙΣ 4.30μμ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Εργασίες του 3ου Συνεδρίου "φροντίδα στον ΣΔ" που οργανώνει το Τμήμα μας18 Μαί 2017Οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου, που μπορούν να προσεγγίσουν στην Μοναστηρίου 305 στο Grand hotel palace ,καλούνται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του 3ου Συνεδρίου "φροντίδα στον ΣΔ" που οργανώνει το Τμήμα μας.
Για όσους παραστούν, η παρουσία τους θα προστεθεί σε αυτές της κλινικής άσκησης.
Για τους φοιτητές των άλλων εξαμήνων, ισχύουν αυτά που ίσχυσαν την Δευτέρα.
Ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, ώστε την επόμενη εβδομάδα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες του τμήματος κανονικά.
Επίσης αμέσως μετά την λύση της απεργίας, θα αξιολογηθεί το θέμα των παρουσιών - απουσιών και γενικότερα οι επιπτώσεις στο εκπαιδευτικό έργο.
Θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος
https://www.facebook.com/GrandHotelPalace/
Κατέβασμα
Α Βοήθειες15 Μαί 2017Το μάθημα των Α Βοηθειών που επρόκειτο να γίνει αύριο Τρίτη από το ΕΚΑΒ, δεν θα γίνει λόγω της επίσχεσης των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Το μάθημα θα αναπληρωθεί σε νέα ημερομηνία, μετά από συνεννόηση της καθηγήτριας με το ΕΚΑΒ και τους φοιτητές.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ14 Μαί 2017ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΗΣ κας ΚΑΥΚΙΑ 14 Μαί 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8πμ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ11 Μαί 2017ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/5/2017 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΕΥΠ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ) ΣΤΙΣ 8.45 ΠΜ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ10 Μαί 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/5/2017 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ08 Μαί 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 9/5/2017 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9:45 ΠΜ.
ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ03 Μαί 2017Η προαναπλήρωση του μαθήματος ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4-5-2017 στις 3μμ.
Ανακοίνωση για εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ - Μάθημα Πρώτες Βοήθειες02 Μαί 2017Στο πλαίσιο του μαθήματος Πρώτες Βοήθειες και μετά από συνεννόηση της καθηγήτριας κ. Λαμπρινής Κουρκούτα με το ΕΚΑΒ, θα γίνει εκπαίδευση των Φοιτητών στην ΚΑΡΠΑ σε 2- 3 ομάδες
Κόστος συμμετοχής 10 ΕΥΡΩ ανά φοιτητή.
Καλούνται οι φοιτητές του Δ΄εξαμήνου που δήλωσαν το μάθημα Πρώτες Βοήθειες και επιθυμούν να λάβουν την πρόσθετη εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ να στείλουν email μέχρι την Πέμπτη 4.5.2017 στην κ. Χατζηνικολάου Κατερίνα, φοιτήτρια Δ΄εξαμήνου στην οποία ανατέθηκε η ευθύνη της συγκέντρωσης του 10ευρω.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ -ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 02 Μαί 2017Η προαναπλήρωση του εργαστηρίου (Παθολογική-Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ) της κα Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/5/2017 στις 9 π.μ. στην αίθουσα 3
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ 25 Απρ 2017Το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27-4-2017 στις 2.30 μ.μ.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- 3ο ΒΗΜΑ 25 Απρ 2017Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δουν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Η ηλεκτρονική βάση θα ΑΝΟΙΞΕΙ την ΤΡΙΤΗ 2/5/2017 ώρα 10 π.μ.
Στο σύστημα μπαίνουν και επιλέγουν θέματα ΜΟΝΟ οι συντονιστές των ομάδων.

Ο συντονιστής της ομάδας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία θέματα. Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι από διαφορετικό καθηγητή. Μια εργασία μπορεί να επιλεγεί από διαφορετικούς συντονιστές
Βασικό κριτήριο για να αποδεχτεί ένας καθηγητής την ομάδα, είναι να έχει 2 μέλη για βιβλιογραφική ανασκόπηση και 3 για ερευνητική εργασία


Η διαδικασία θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ την ΤΡΙΤΗ 9/5/2015

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μ.Λαβδανίτη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ23 Απρ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/4/2017 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ (12-14ΜΜ ΚΑΙ 14-16ΜΜ) ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 13.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 4.
ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ 12 Απρ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στη δράση του εργαστηρίου «Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με καρκίνο» που συμμετέχει στο Sail for Pink που διοργανώνεται από το Άλμα Ζωής να αποστείλουν το όνομα τους, το mail τους και άλλα στοιχεία επικοινωνίας στην κα Λαβδανίτη στο e-mail: maria_lavdaniti@yahoo.gr

Η Διευθύντρια του Εργαστηρίου
Μ.Λαβδανίτη
ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ11 Απρ 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΠΩς ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΚατέβασμα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ 11 Απρ 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ. ΑΜΕΣΑ , ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.
Ανακοίνωση για τις πτυχιακές εργασίες , 2Ο ΒΗΜΑ 08 Απρ 2017Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [ Επικεφαλής Ομάδας ] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο σημείο επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών .

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σ? αυτή την διαδικασία
Α. Δημητριάδου
Πρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής