Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Τμήμα Νοσηλευτικής

15 Ιουνίου 2024  Καθηγητές : 1η Παμπελοποννησιακή συνάντηση Νοσηλευτών                  13 Ιουνίου 2024  Γραμματεία : 5χλμ. Νυχτερινός Πανεπιστημιακός Αγώνας                  11 Ιουνίου 2024  Καθηγητές : BLS-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ                  07 Ιουνίου 2024  Καθηγητές : ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ                  07 Ιουνίου 2024  Καθηγητές : ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙΙ Η ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                  
Ανακοινώσεις Καθηγητών

1η Παμπελοποννησιακή συνάντηση Νοσηλευτών

Αναρτήθηκε στις 15 Ιουνίου 2024
Η 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη Αρκαδίας από 17 έως 18 Ιουνίου 2024 στις δομές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης από φοιτητές, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την https://www.nursingconference.gr/peloponnese

Η Πρόεδρος: Λαβδανίτη Μαρία

BLS-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Αναρτήθηκε στις 11 Ιουνίου 2024
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ BLS- BASIC LIFE SUPPORT, EUROPEAN RESUSCITATION COUNCIL-ERC ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/24 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ) ΣΤΙΣ 11.45ΠΜ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.


Η Καθηγήτρια: Τσαλογλίδου Αρετή

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Αναρτήθηκε στις 07 Ιουνίου 2024
Οι φοιτητές που πραγματοποίησαν την Κλινική Άσκηση του ΣΤ Εξαμήνου, να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια Κλινικής Άσκησης προκειμένου να ελεγχθούν οι παρουσίες τους την ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Η παραπάνω διαδικασία είναι υποχρεωτική και σε όσους δεν ελεγχθούν οι παρουσίες δεν θα περαστούν οι βαθμοί της κλινικής άσκησης.
Όσοι φοιτητές δεν θα παραβρεθούν στις εξετάσεις της Τρίτης, παρακαλώ να μου στείλουν email.
ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η Καθηγήτρια: Πολυξένη Λιαμοπούλου

ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙΙ Η ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αναρτήθηκε στις 07 Ιουνίου 2024
Οι φοιτητές που πραγματοποίησαν την Κλινική Νοσηλευτική ΙΙΙ του Η Εξαμήνου στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια Κλινικής Άσκησης προκειμένου να ελεγχθούν οι παρουσίες τους την ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Η παραπάνω διαδικασία είναι υποχρεωτική.
Όσοι φοιτητές δεν θα παραβρεθούν στις εξετάσεις της Τρίτης, παρακαλώ να μου στείλουν email.

Η Καθηγήτρια: Πολυξένη Λιαμοπούλου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Αναρτήθηκε στις 07 Ιουνίου 2024
Αγαπητοί φοιτητές/τριες,
Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ενημερώνει τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τη ΔΙΜΗΝΗ πρακτική τους άσκηση στις 31/5/2024 ότι θα πρέπει να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά ηλεκτρονικά (praktiki.espa@teithe.gr) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14-06-2024 και ώρα 14:00:
*Αντίγραφο του εντύπου Ε3.5. ΛΗΞΗΣ της ΠΑ (με ημερομηνία λήξης 31/5/2024)
* Βεβαίωση ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης (επισυναπτόμενο αρχείο)
* Βεβαίωση ενσήμων από το ΕΦΚΑ για τους μήνες που εμφανίζονται (μπορείτε να την προμηθευτείτε και μέσω e-efka.gr στον Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου)
* Βεβαίωση ενσήμων από τον εργοδότη για τους 2 μήνες συνολικά.(ΈΝΤΥΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ).
Για την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης της πρακτικής θα πρέπει να κατατεθεί αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά (βεβαίωση ολοκλήρωσης & βιβλιάριο υπογεγραμμένο & σφραγισμένο) στη γραμματεία του Τμήματος.

Για την εξάμηνη πρακτική μέσω ΕΣΠΑ ισχύουν τα ίδια δικαιολογητικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και για την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης της πρακτικής θα πρέπει να κατατεθεί αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά (βεβαίωση ολοκλήρωσης & βιβλιάριο υπογεγραμμένο & σφραγισμένο) στη γραμματεία του Τμήματος.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Θ.ΚΑΥΚΙΑ

Η Καθηγήτρια: Θεοδώρα Καυκιά

ύλη μαθημάτων κου Θεοφανίδη

Αναρτήθηκε στις 06 Ιουνίου 2024
Η ύλη και τα προτεινόμενα συγγράμματα των μαθημάτων του κου Θεοφανίδη είναι τα ακόλουθα:
-Διατροφή: Βασικές αρχές διατροφής στη νοσηλευτική (S. Dudek) σελ. 20-55
-Νευρολογική: Γενικές αρχές νευροχειρουργικής (Κ. Φουντάς) κεφάλαιο 2,3, και 42
-Διαπολιτισμική: Διαπολιτισμική Νοσηλευτική (Leininger) σελ. 12-57
-Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας: DSM Διαγνωστική Εξέταση σελ. 10-41
-H? εξάμηνο: Κλινική Άσκηση: Η νοσηλευτική στην κλινική πράξη (B. Snyder).
Οι παρουσιάσεις powewrpoint των μαθημάτων μπορούν να ανευρεθούν στο ακόλουθο σύνδεσμο (google drive): https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1l2mIUVjWe633aMhvPD9PrE_q6wyAnax6


Ο Καθηγητής: Δημήτριος Θεοφανίδης

ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Αναρτήθηκε στις 06 Ιουνίου 2024
Για το μάθημα Νοσηλευτική Φροντίδα Ηλικιωμένων οι φοιτητές θα πρέπει να διαβάσουν τις αναρτημένες διαφάνειες και από το αντίστοιχο βιβλίο:
Ενότητα 1. Γήρανση και ηλικιωμένοι
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 27

Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία

Η Καθηγήτρια: Θεοδώρα Καυκιά

Εργαστήριο Β κ. Φουντούκη

Αναρτήθηκε στις 05 Ιουνίου 2024
Τμήμα Πέμπτης 14:00-17:00 (14:00-15:30 Α-Κ και στη συνέχεια οι υπόλοιποι)
Τμήμα Τετάρτης 17:00 -20:00 (17:00- 18:30 Α-Κ και στη συνέχεια οι υπόλοιποι)
Σε περίπτωση κωλύματος μπορείτε να προσέλθετε οποτεδήποτε εντός των προαναφερθέντων διαστημάτων.


Η Καθηγήτρια: Αντιγόνη Φουντούκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΙΤΚΗΣ

Αναρτήθηκε στις 04 Ιουνίου 2024
Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ενημερώνει τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν την πρακτική τους άσκηση στις 31/5/2024 ότι θα πρέπει να αποστείλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά ηλεκτρονικά (praktiki.espa@teithe.gr) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14-06-2024 και ώρα 14:00:
? Αντίγραφο του εντύπου Ε3.5. ΛΗΞΗΣ της ΠΑ (με ημερομηνία λήξης 31/5/2024)
? Βεβαίωση ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης (επισυναπτόμενο αρχείο)
? Βεβαίωση ενσήμων από το ΕΦΚΑ για τους μήνες που εμφανίζονται (μπορείτε να την προμηθευτείτε και μέσω e-efka.gr στον Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου)
? Βεβαίωση ενσήμων από τον εργοδότη για τους 2 μήνες συνολικά.(ΈΝΤΥΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ)

Για την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης της πρακτικής θα πρέπει να κατατεθεί αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά (βεβαίωση ολοκλήρωσης & βιβλιάριο υπογεγραμμένο & σφραγισμένο) στη γραμματεία του Τμήματος.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
Θ.ΚΑΥΚΙΑ

Η Καθηγήτρια: Θεοδώρα Καυκιά
Κατέβασμα

Εξετάσεις εργαστηρίων - Κουκουρίκος

Αναρτήθηκε στις 03 Ιουνίου 2024
Οι εξετάσεις εργαστηρίων με υπεύθυνο Καθηγητή τον κ.Κουκουρίκο έχουν ως εξής :

Τρίτη 4/6/2024 και ώρα έναρξης 08:30 έως ...... Επείγουσα Νοσηλευτική ΜΕΘ Εργαστ 4

Πέμπτη 6/6/2024 ώρα έναρξης 8:30 Για την 1η ομάδα και γύρω στις 11:30 για την 2η ομάδα βασικές Αρχές Νοσηλευτικής

Να έχετε μαζί σας τα βιβλιάρια

Καλή επιτυχία


Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος


Παλιές ανακοινώσεις

Θέμα Ημερομηνία Ανακοίνωση Κατέβασμα
Εξετάσεις Εργαστηρίου Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία01 Ιουν 2024Οι εξετάσεις του εργαστηρίου ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6/6/2024 στην αίθουσα του εργαστηρίου Πληροφορικής. Η έναρξη των εξετάσεων θα γίνει στις 9 π.μ. Οι ώρες προσέλευσης και εξέτασης των φοιτητών σε συγκεκριμένα τμήματα αναφέρονται στο επισυναπτόμνεο αρχείο.
Όσοι φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο συγκεκριμένο εργαστηριακό μάθημα (συμπεριλαμβανομένων και των παλαιότερων φοιτητών που το οφείλουν), πρέπει να ανεβάσουν τις εργασίες τους στον αντίστοιχο σύνδεσμο στην πλατφόρμα του μαθήματος στο https://exams-nurse.the.ihu.gr/
Θα γίνουν δεκτές μόνο όσες εργασίες υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα και καμία εργασία δεν θα γίνει δεκτή με αποστολή με email. Όσοι φοιτητές δεν υποβάλουν την εργασία τους, δεν θα βαθμολογηθούν.
Κατέβασμα
BLS-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ31 Μαί 2024ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ BLS- BASIC LIFE SUPPORT, EUROPEAN RESUSCITATION COUNCIL-ERC ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/5/24 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ) ΣΤΙΣ 11.15ΠΜ
Αξιολόγηση μαθημάτων κου Θεοφανίδη30 Μαί 2024Οι κωδικοί και η διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων του κου Θεοφανίδη (Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας, Διαπολιτισμική, Νευρολογική και Διατροφή) μπορούν να ανευρεθούν στο ακόλουθο σύνδεσμο https://modip.ihu.edu.gr/courses
Πρόσκληση σε Διεθνική Ημερίδα30 Μαί 2024Καλούνται οι φοιτητές όλων των εξαμήνων όπως παρακολουθήσουν την διεθνική ημερίδα σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.Κατέβασμα
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 30 Μαί 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Λαβδανίτη ότι οι κωδικοί αξιολόγησης είναι αναρτημένοι στο e-class
Διαπολιτισμική Νοσηλευτική29 Μαί 2024το μάθημα της Διαπολιτισμικής της Πέμπτης 30-5-2024 μεταφέρεται την Παρασκευή 31-5-2024 την ίδια ώρα στην ίδια αίθουσα. Επίσης, καλό θα είναι οι φοιτητές να παρακολουθήσουν την διεθνική ημερίδα την Παρασκευή το πρωί σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.
WEBINAR που αφορά τον Νοσηλευτικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό.29 Μαί 2024Αγαπητοί φοιτητές,
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Νοσηλευτικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός» που διοργανώνει ο Τομέας Φοιτητών του Ε.Σ.Ν.Ε. Το webinar θα διεξαχθεί το ερχόμενο διήμερο, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη μέσω της ιστοσελίδας www.esne.gr ή live στο κανάλι του youtube @tomeasfoititonesne.
Σε συνέχεια της Ημέρας Καριέρας που με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε ο τομέας το 2023, διαμορφώθηκε ένα επιστημονικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους νοσηλευτές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού σε εξειδικευμένους τομείς όπως η ταξιδιωτική νοσηλευτική, η τεχνητή νοημοσύνη, οι κλινικές μελέτες κ.α.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος μπορείτε να ανατρέξετε στο παρακάτω αρχείο ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.
Κατέβασμα
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι27 Μαί 2024ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28/5/2024 ΣΤΙΣ 13.00ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 4.
Εργαστήριο Επείγουσα Νοσηλευτική /ΜΕΘ - Κουκουρίκος Κ - αλλαγή ώρας έναρξης27 Μαί 2024Καλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο της Επείγουσας Νοσ/ΜΕΘ με υπεύθυνο καθηγητή τον κ.Κουκουρίκο όπως προσέλθουν για την έναρξη του, αύριο Τρίτη 28/5/24 και ώρα 9:00 στο εργαστ. 4.

Ευχαριστώ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΘ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΚΑΥΚΙΑ27 Μαί 2024ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΚΑΥΚΙΑ (8-10 & 1012) ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ 28.5.2024 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 11πμ

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Ανακουφιστική Φροντίδα 27 Μαί 2024Παρακαλείσθε οι φοιτητές που παρακολουθείτε το μάθημα να προβείτε στην αξιολόγησή του. Οι κωδικοί επισυνάπτονται.
Ευχαριστώ
Κατέβασμα
Κλινική Άσκηση Άγιος Παύλος27 Μαί 2024Όλοι οι φοιτητές που πραγματοποίησαν την κλινική τους άσκηση στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος κατά το εαρινό εξάμηνο, παρακαλούνται να υποβάλλον στην παρακάτω φόρμα google, υπεύθυνη δήλωση της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών τους (με την προϋπόθεση ότι το βιβλιάριό τους έχει "κλείσει" από αρμόδιο εκπαιδευτικό).
https://forms.gle/Giq6aeM4Lckwf9Lw5
Εργαστήριο Β κα Φουντούκη27 Μαί 2024Την Τρίτη 28/5/24 θα πραγματοποιηθεί 11:00-14:00 αναπλήρωση για το εργαστήριο της Νοσηλευτικής Β εξαμήνου, που παρακολουθεί το μάθημα με την κ. Φουντούκη, Ημέρα Τετάρτη. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το μάθημα κανονικά.
ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ26 Μαί 2024ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ. ΛΗΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2.6.2024Κατέβασμα
ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΕΘ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΥΚΙΑ26 Μαί 2024ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ. ΛΗΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2.6.2024Κατέβασμα
ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΥΚΙΑ26 Μαί 2024
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ. ΛΗΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2.6.2024
Κατέβασμα
ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΥΚΙΑ26 Μαί 2024ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ. ΛΗΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2.6.2024Κατέβασμα
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ23 Μαί 2024Στο eclass του μαθήματος Επείγουσα Νοσηλευτική/μεθ έχουν αναρτηθεί οι κωδικοί αξιολόγησης του μαθήματος. Παράκληση σε όσους παρακολουθούν τις θεωρίες να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ (ΘΕΩΡΙΑ)23 Μαί 2024 Στο e-class του μαθήματος ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ έχουν αναρτηθεί οι κωδικοί αξιολόγησης της θεωρίας. Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση. Είναι σημαντικό για όλους μας
ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ- ΜΑΘΗΜΑΤΑ κας ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ23 Μαί 2024ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-Θ+Ε, ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ) ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ E-CLASS.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΝΤΟΤΣΗ23 Μαί 2024Το εργαστήριο του Β εξαμήνου με την κ. Ντότση θα πραγματοποιηθεί για την επόμενη εβδομάδα, την ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ και ώρα 12.00 -14.00 στο εργαστήριο 2 και ΔΕΝ θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Η υπεύθυνη
Π. Ντότση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ23 Μαί 2024ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 22 Μαί 2024Το μάθημα Οικονομία της Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 23/5/2024 στις 10.30 π.μ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21 Μαί 2024Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο δεν γίνονται μαθήματα την ημέρα διεξαγωγής φοιτητικών εκλογών για την ανάδειξη των οργάνων των φοιτητικών συλλόγων
ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι20 Μαί 2024
Υπενθυμίζεται στους φοιτητές του ΣΤ Εξαμήνου πως το πλάνο φροντίδας ασθενή που πρέπει να παραδώσουν είναι στο πλαίσιο του μαθήματος ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι και ΟΧΙ της Επείγουσας Νοσηλευτικής /ΜΕΘ
Η Καθηγήτρια
Ε. Μηνασίδου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ14 Μαί 2024Τα μαθήματα της κας Λαβδανίτη δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15/5 και την Πέμπτη 16/5 λόγω της συμμετοχής στο στο 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο. Η αναπλήρωση των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τους φοιτητές στα επόμενα παραγραμματισμένα μαθήματα.
Διαπολιτισμική14 Μαί 2024Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα της Διαπολιτισμικής Νοσηλευτικής της Πέμπτης όπως προσέλθουν στην αίθουσα 2 την Τετάρτη 15/5/2024 καθώς θα μας επισκεφθεί καθηγήτρια από το εξωτερικό και θα είναι ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την εκπαίδευση και την πρακτική της νοσηλευτικής.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ13 Μαί 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Κουρκούτα ότι αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο 13/5/2024 και θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι13 Μαί 2024 Ανακοινώνεται πως η ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ της ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 23 Μάϊου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ13 Μαί 2024 Η Θεωρία του Στ Εξαμήνου την Τετάρτη 15 Μάϊου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω συμμετοχής στο 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τους φοιτητές στο επόμενο παραγραμματισμένο μάθημα
ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ13 Μαί 2024Η Θεωρία της ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ του Η Εξαμήνου την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 και την Πέμπτη 16 Μάϊου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω συμμετοχής στο 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο. Η Αναπλήρωση θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα των αναπληρώσεων 5 Ιουνίου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΝΤΟΤΣΗ13 Μαί 2024Το εργαστήριο του Β Εξαμήνου με την κ. Ντότση αναβάλλεται για την Τετάρτη 15 Μαΐου λόγω συμμετοχής της σε συνέδριο.
Η αναπλήρωση του εργαστηρίου θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
Π. Ντότση
Ανακουφιστική Φροντίδα - Εκδήλωση ενδιαφέροντος απαλλακτικής εργασίας12 Μαί 2024Στο συνημμένο αρχείο αναρτώνται οι Αριθμοί Μητρώου των φοιτητών που υπέβαλλαν τη σχετική φόρμα. Παρακαλείσθε οι φοιτητές να εντοπίσετε τον ΑΜ σας. Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ12 Μαί 2024ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (8-10 & 10-12) ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14.5.2024 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΚΑΘΩΣ ΣΤΙΣ 11πμ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 3.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Ανακουφιστική Φροντίδα στη Νοσηλευτική29 Απρ 2024Όσοι φοιτητές επιθυμείτε να καταθέσετε απαλλακτική εργασία θα πρέπει να το δηλώσετε υποβάλλοντας την παρακάτω φόρμα Google.

https://forms.gle/8mdDJ9pd72DUgJDm7
Μαθημα ΓΕΝΕΤΙΚΗ23 Απρ 2024Μετά απο συνεννόηση με τους φοιτητές θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματικό μάθημα ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ την Τετάρτη 24/4/2024 στις 10:30 π.μ.
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ22 Απρ 2024ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ) ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.15ΜΜ
Ανακοίνωση για Διατροφή22 Απρ 2024Όσοι φοιτητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την αναπλήρωση του μαθήματος της Διατροφής την Τρίτη 23/4/2224, μπορούν να προσέλθουν και την Πέμπτη 25/4/2024 στις 08:00-10:00.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΚΑΥΚΙΑ22 Απρ 2024ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23.4.2024 ΣΤΙΣ 8.45 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 3. ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ/ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 17-4-2024 ΛΟΓΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 16 Απρ 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι τα μαθήματα την Τετάρτη 17-4-2024 δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω Γενικής Απεργίας. Η αναπλήρωση των μαθημάτων της συγκεκριμένης ημέρας θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κας ΤΣΑΟ0ΓΛΙΔΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κας ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ14 Απρ 2024ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΙΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4/2024 ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
Αναβολή μαθημάτων κου Θεοφανίδη10 Απρ 2024Τα μαθήματα της Τετάρτης και Πέμπτης (17-18 Απριλίου) με τον κο Θεοφανίδη αναβάλλονται λόγω συμμετοχής σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με φοιτητές στο εξωτερικό. Η αναπλήρωση τους θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου ως εξής: 08:00-10:00:Διατροφή, 10:00-12:00:Νευρολογική, 12:00-14:00:Διαπολιτισμική, 1400-1800: Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας. Επίσης, το μάθημα της Διαπολιτισμικής της Πέμπτης 11-4-2024 θα αρχίσει εκτάκτως στις 11:00.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ09 Απρ 2024Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δουν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php)

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία που περιγράφηκε σε προηγούμενη ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ09 Απρ 2024Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,

1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα


Η ηλεκτρονική βάση θα ανοίξει την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/4/2024 ώρα 12 Μεσημέρι


Ανακουφιστική Φροντίδα07 Απρ 2024Σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το μάθημα στο επισυναπτόμενο αρχείο.Κατέβασμα
Ανακουφιστική Φροντίδα στη Νοσηλευτική07 Απρ 2024Το μάθημα της Ανακουφιστικής Φροντίδας θα πραγματοποιηθεί, για την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 10/4 στις 12:00 και όχι την Πέμπτη.
Ύλη μαθημάτων και βιβλία κου Θεοφανίδη02 Απρ 2024Η ύλη (παρουσιάσεις powewrpoint) των μαθημάτων του κου Θεοφανίδη μπορεί να ανευρεθεί στο ακόλουθο σύνδεσμο (google drive): https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1l2mIUVjWe633aMhvPD9PrE_q6wyAnax6
Τα προτεινόμενα συγγράμματα για κάθε μάθημα είναι τα ακόλουθα:
-Διατροφή: Βασικές αρχές διατροφής στη νοσηλευτική (S. Dudek)
-Νευρολογική: Γενικές αρχές νευροχειρουργικής (Κ. Φουντάς)
-Διαπολιτισμική: Διαπολιτισμική Νοσηλευτική (Leininger)
-Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας: DSM Διαγνωστική Εξέταση
-H? εξάμηνο: Κλινική Άσκηση: Η νοσηλευτική στην κλινική πράξη (B. Snyder). Οι εργασίες σας (οδηγίες στο φάκελο του google drive) θα πρέπει να αποσταλούν έως 31-5-2024 στο ακόλουθο e-mail: essayclinicalpractice@gmail.com. Παράκληση στο «θέμα» του e-mail να αναφέρεται μόνο το επίθετο και το όνομα σας Ελληνικά.
Ημερίδα με θέμα «Implementation of Digital Tools for Oncological Quality of Care ? Barriers and Facilitators». 01 Απρ 2024Το ΚΑΠΑ3 σε συνεργασία με το Ερευνητικό (πανεπιστημιακό) εργαστήριο "Φροντίδα Ενηλίκων σθενών με καρκίνο" του Τμήματος Νοσηλευτικής διοργανώνει την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024,και ώρα 9:00-17:00 μ.μ. στο Mediterranean Palace Θεσσαλονίκης Ημερίδα με θέμα «Implementation of Digital Tools for Oncological Quality of Care ? Barriers and Facilitators».

Για διαδικτυακή παρακολούθηση, εγγραφείτε στο https://www.livemedia.gr/kapa3

Για δια ζώσης παρακολούθηση, εγγραφείτε στο
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchrgk1uRiPPjGdehVqtX6wGiIomg05zHcVrozFH5INF6okrA/viewform

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος του προγράμματος είναι : https://www.kapa3.gr/wp-content/uploads/2024/03/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%97%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%AC%CF%80%CE%B13.pdfΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ01 Απρ 2024ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 02/04/24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 03/04/24 ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ01 Απρ 2024 Την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ η θεωρία της Κοινοτικής ΙΙ θα ξεκινήσει νωρίτερα στις 8πμ λόγω Ορκωμοσίας του Τμήματος Νοσηλευτικής στις 10.30
ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΙ 27 Μαρ 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα ΤΕΙ και θεωρούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη πτυχιακής να επικοινωνήσουν στο maria_lavdaniti@yahoo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ26 Μαρ 2024ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 8ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ (ΕΣΠΑ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ) ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ & ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.3.2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 11-12 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ).
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ κ.ΚΑΥΚΙΑ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΠΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 28.3.24
ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ /ΜΕΘ26 Μαρ 2024 Την Τετάρτη 27/03/2024 η θεωρία του ΣΤ Εξαμήνου στο μάθημα της Επείγουσας Νοσηλευτικής/ΜΕΘ θα ξεκινήσει στις12.30πμ
Ανακουφιστική Φροντίδα26 Μαρ 2024Το μάθημα της Ανακουφιστικής Φροντίδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3 στις 5:30μμ και όχι την Πέμπτη.
ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 25 Μαρ 2024Το μάθημα Οικονομία της Υγείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3/2024 στις 12.30 μ.μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ24 Μαρ 2024ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28.3.2024 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ TOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2024-202521 Μαρ 2024Σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί η Προκήρυξη του Πανεπιστημίου για την κινητικότητα φοιτητών μέσω του προγράμματος Erasmus για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-25.
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν και να βρουν την αίτηση που πρέπει να καταθέσουν στο link
https://www.ihu.gr/monades/intprogrs#%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82
ΠΡΟΣΟΧΗ Η Προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Απριλίου.
Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μου

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ19 Μαρ 2024Το αυριανό εργαστήριο (Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024) του Δ Εξαμήνου, Παθολογική Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ, με την κ. Λιαμοπούλου, θα ξεκινήσει στις 9.15 π.μ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΝΤΟΤΣΗ19 Μαρ 2024Το αυριανό εργαστήριο ( Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024) του Β Εξαμήνου Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής με την κ. Ντότση, στο εργαστήριο 2, θα ξεκινήσει στις 4.00 μ.μ. αντί για τις 3.00

Η Διδάσκουσα του Εργαστηρίου
Π. Ντότση
ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ19 Μαρ 2024Το μάθημα της Διαγνωστικής Νοσηλευτικής και Σημειολογίας του ΔΙΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.

Η καθηγήτρια
Λαμπρινή Κουρκούτα
Αναβολή μαθημάτων κου Θεοφανίδη16 Μαρ 2024Τα μαθήματα της Τετάρτης και Πέμπτης (20-21, Μαρτίου) με τον κο Θεοφανίδη αναβάλλονται λόγω συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό συνέδριο. Η αναπλήρωση τους θα γίνει ως εξής:την Τρίτη 26 Μαρτίου: 1000-1400: Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας και την Πέμπτη 28 Μαρτίου: 8-10:Διατροφή, 1000-1200:Νευρολογική, 1200-1400:Διαπολιτισμική.
Ανακουφιστική Φροντίδα στη Νοσηλευτική12 Μαρ 2024Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/3 στις 12-2 και όχι την Πέμπτη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ11 Μαρ 2024 Την Τετάρτη 13 Μαρτίου η θεωρία θα ξεκινήσει νωρίτερα 13.00μμ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΙΜΑΟΠΟΥΛΟΥ11 Μαρ 2024Το εργαστήριο του Δ Εξαμήνου 2-6 με την κ. Λιαμοπούλου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου λόγω προσωπικού μου προβλήματος.
Το μάθημα θα αναπληρωθεί μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
Τα υπόλοιπα μαθήματα μου της Τρίτης και της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ09 Μαρ 2024Όσοι φοιτητές τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ξεκινούν κλινική άσκηση στις Δομές Ψυχικής Υγείας παρακαλούνται να προσέλθουν με αρνητικό rapid test. Όσοι θα πάνε στο Ψυχιατρείο το rapid test θα γίνει εκεί.
Οι υπόλοιποι θα προσέλθουν κανονικά στο Νοσοκομείο άσκησής τους.

Η υπεύθυνη του ΣΤ Εξαμήνου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ07 Μαρ 2024ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ MAIL ΣΤΟ praktiki.espa@teithe.gr ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ 8.3.24.
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι06 Μαρ 2024 Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 10.40 ΛΟΓΩ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ05 Μαρ 2024ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9.30ΠΜ.
Εργαστήριο Επείγουσας Νοσ/ΜΕΘ - Αιμοδοσία στην Νοσηλευτική-Κουκουρίκος Κ04 Μαρ 2024Το εργαστήριο του μαθήματος Επείγουσας Νοσηλευτικής /ΜΕΘ της Τρίτης 5/3/2024 και ώρα 10-12 με υπεύθυνο καθηγητή τον κο. Κουκουρίκο Κ δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος του Καθηγητή. Η αναπλήρωση θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.

Αντίθετα το μάθημα της Αιμοδοσίας στη Νοσηλευτική της Τρίτης 5/3/2024 θα γίνει κανονικά στην ώρα 2-4.
ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ04 Μαρ 2024 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 12.30 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 14.00
ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ29 Φεβ 2024ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ & ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ.
9359/2013
10303/2018
246/2020
202/2020
1/2019
289/2020
9811/2015
287/2020
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ.
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
Θ.ΚΑΥΚΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ28 Φεβ 2024"Στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προκάλεσε τον θάνατο 57 ψυχών?πολλών νέων και κάποιων πολύ κοντά στις ζωές μας.

Το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία είχε τη δική του άδικη και τραγική απώλεια : την απώλεια της Μάρθης Ψαροπούλου, της φοιτήτριας του Τμήματός, που έσβησε τόσο ξαφνικά σε αυτό. Η Μάρθη ήταν ένα λαμπερό νέο κορίτσι με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.
Η θλίψη παραμένει βουβή και αβάσταχτη. Η απουσία της Μάρθης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Τμήμα μας, στις σκέψεις μας και στις καρδιές μας.
Μετατρέπουμε τη θλίψη μας σε αγώνα για «ασφάλεια», σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στην αξία της ύπαρξης, προσβλέποντας δε στη «δικαιοσύνη» με ελπίδα για το μέλλον. Ας γίνει η μνήμη της Μάρθης το έναυσμα της ενεργοποίησης του αγώνα για ένα «καλύτερο» αύριο.
Την Πέμπτη 29/2 στις 11:30, στον προαύλιο χώρο του Τμήματός μας, θα τιμήσουμε τη μνήμη της Μάρθης με ενός λεπτού σιγή.

Το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία"
Μαθήματα κας Φουντούκη 28/227 Φεβ 2024Τα μαθήματα της κας Φουντούκη δε θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28/2. Θα γίνει αναπλήρωση μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ 27 Φεβ 2024ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ.
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Κατέβασμα
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΚΑΥΚΙΑ)27 Φεβ 2024ΛΟΓΩ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1 ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29.2.24 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.15πμ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ26 Φεβ 2024ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/2/24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/2/24 ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28/2/24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3/24 ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
Αναβολή μαθημάτων κου Θεοφανίδη26 Φεβ 2024
Τα μαθήματα της Τετάρτης και Πέμπτης (28-29 Φεβρουαρίου) με τον κο Θεοφανίδη αναβάλλονται λόγω εκπαιδευτικής άδειας. Η αναπλήρωση τους θα γίνει ως εξής: Tην Τρίτη 5 Μαρτίου, Νευρολογική 4-6μμ, Διατροφή 6-8μμ και Παρασκευή 8 Μαρτίου, Διαπολιτισμική 3-5μμ και Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας 5-9μμ.

Θεοφανίδης Δημήριος
ART BREAK ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ26 Φεβ 2024 Οι φοιτητές του Η εξαμήνου που δήλωσαν διαθεσιμότητα για να επισκεφτούν την έκθεση Τρίτη 27/02 να βρίσκονται στον 9ο όροφο. Η είσοδος επιτρέπετε σε όσους δεν είναι ασθενείς και φορούν χειρουργική μάσκα
KLINIKH NOSHLEYTIKH I25 Φεβ 2024Στο πλαίσιο της Κλινικής Νοσηλευτικής Ι, όλοι οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου θα πρέπει στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο να προσέλθουν στη σχολή για θεωρητικό μάθημα, Τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 29/02 για την ομάδα που παρακολουθεί εργαστήριο ψυχικής υγείας. Ώρα προσέλευσης 10.00πμ στην αίθουσα 3Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι25 Φεβ 2024 Στο πλαίσιο της Κλινικής Νοσηλευτικής Ι, όλοι οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου θα πρέπει στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο να προσέλθουν στη σχολή για θεωρητικό μάθημα, Τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 29/02 για την ομάδα που παρακολουθεί εργαστήριο ψυχικής υγείας. Ώρα προσέλευσης 10.00πμ στην αίθουσα 3
ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι25 Φεβ 2024 Στο πλαίσιο της Κλινικής Νοσηλευτικής Ι, όλοι οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου θα πρέπει στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο επισυναπτώμενο να προσέλθουν στη σχολή για θεωρητικό μάθημα, Τα μαθήματα ξεκινούν την Πέμπτη 29/02 για την ομάδα που παρακολουθεί εργαστήριο ψυχικής υγείας. Ώρα προσέλευσης 10.00πμ στην αίθουσα 3
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Β & Δ ΕΞΑΜΗΝΟ22 Φεβ 2024ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ Β & Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ 8πμ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ Β ΚΑΙ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ22 Φεβ 2024Οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την Κλινική Άσκηση στο Παπαγεωργίου θα προσέλθουν αύριο Παρασκευή ως εξής
Δ Εξάμηνο στις 8.00 στα αποδυτήρια
Β Εξάμηνο στις 8.30 έξω από την Κεντρική Είσοδο, δίπλα στο συντριβάνι

Οι φοιτητές Β και Δ Εξαμήνου που θα πραγματοποιήσουν την Κλινική Άσκηση στο ΑΧΕΠΑ και ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ να βρίσκονται αύριο Παρασκευή στις 8.00 στις Κεντρικές Εισόδους των Νοσοκομείων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι & ΙΙΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ20 Φεβ 2024ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι &/ή ΙΙΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ20 Φεβ 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Κουρκούτα ότι αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 20/2/24 λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος της καθηγήτριας. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ (ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)18 Φεβ 2024Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)18 Φεβ 2024Κατέβασμα
Κλινική Άσκηση Άγιος Παύλος18 Φεβ 2024Οι φοιτητές όλων των εξαμήνων (Β, Δ, ΣΤ αλλά και Η) που θα πραγματοποιήσουν την κλινική τους άσκηση στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου μπροστά από την Εκκλησία, τη Δευτέρα 19/02 στις 8πμ.
Την Παρασκευή 23/02 ισχύει το ίδιο για το Β και Δ εξάμηνο.
Λευκή στολή, κατάλληλα υποδήματα και βιβλιάριο.
Εργαστήρια Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Β εξάμηνο18 Φεβ 2024Στο αρχείο που επισυνάπτεται, παρακαλείσθε να αναζητήσετε τον ΑΜ σας. Σε περίπτωση μη ανεύρεσης ενημερώστε την κα Φουντούκη. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται Τετάρτη και Πέμπτη με έναρξη από 21/2. Καλό εξάμηνο.Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ18 Φεβ 2024Οι φοιτητές του Β, Δ και ΣΤ Εξαμήνου που θα πραγματοποιήσουν την Κλινική τους Άσκηση στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ να βρίσκονται στις κεντρικές εισόδους των Νοσοκομείων στις 8.00 π.μ.
Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ θα τους περιμένει ο κ. Τούφας
Στο Νοσοκομείο Γεννηματάς θα τους περιμένει η κ. Μάντζιου
ΛΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 17 Φεβ 2024ΑΝΑΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ & ΠΟΔΙΑ.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ17 Φεβ 2024Οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την Κλινική τους άσκηση στο Παπαγεωργίου και ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου θα έρθουν στο Νοσοκομείο ως εξής
ΣΤ Εξάμηνο στις 8.00 π.μ. στα Αποδυτήρια
Δ Εξάμηνο στις 9.00 π.μ. στα Αποδυτήρια
Β Εξάμηνο στις 10.00 π.μ. σημείο συνάντησης, έξω από την Κεντρική Είσοδο του Νοσοκομείου, δίπλα στο συντριβάνι.
Επίσης όλοι θα πρέπει να έχετε μαζί σας λευκή στολή.
Καλή Αρχή.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ17 Φεβ 2024Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε τα εργαστήρια του ΣΤ Εξαμήνου στα πλαίσια του μαθήματος Επείγουσα Νοσηλευτική ΜΕΘ.
Τα εργαστήρια ξεκινούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.
Καλή αρχή.
Κατέβασμα
Δηλώσεις Τμημάτων Εργαστήριο ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ16 Φεβ 2024Οι φοιτητές του Δ εξαμήνου που θα παρακολουθήσουν στο Εαρινό Εξάμηνο 2023-24 το εργαστηριακό μάθημα ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, καθώς και φοιτητές παλαιοτέρων εξαμήνων που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ το ανωτέρω εργαστήριο, μπορούν να επιλέξουν ομάδα/τμήμα (10:00-11:00, 11:00-12:00, 12:00-13:00, 13:00-14:00, 14:00-15:00,) στον ακόλουθο σύνδεσμο.
https://forms.gle/KP8AGNfD5s66CSbSA
Το εργαστηριακό μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα του Εργαστηρίου Πληροφορικής (1ος όροφος κτηρίου ΣΕΥ) και είναι διάρκειας 1 ώρας. Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22/2/2023.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι φοιτητές να απευθύνονται στον διδάσκοντα του εργαστηρίου κ. Αναστάσιο Στυλιανού (tasosstylianou@gmail.com).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ16 Φεβ 2024ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.24 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 7.45πμ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 8.15πμ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 8.45πμ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ 9.15πμ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΑ (ΜΠΛΟΥΖΑ & ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ), ΣΑΜΠΩ ή ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ.

ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ SECURITY, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ & ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ & ΚΑΛΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ16 Φεβ 2024Σας επισυνάτπω την ΝΕΑ κατάσταση με την κλινική άσκηση του ΣΤ Εξαμήνου, καθώς στην χθεσινή δεν υπήρχαν οι ομάδες του Ιπποκρατείου.
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ16 Φεβ 2024Σας επισυνάτπω την ΝΕΑ κατάσταση με την κλινική άσκηση του ΣΤ Εξαμήνου, καθώς στην χθεσινή δεν υπήρχαν οι ομάδες του Ιπποκρατείου.
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ15 Φεβ 2024Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε τα νοσοκομεία και τις δομές καθώς και τα διαστήματα της κλινικής σας άσκησης.
Θα πρέπει να βρείτε τον Α.Μ. σας σε τρεις διαφορετικές περιόδους (αυτό δεν ισχύει για τους φοιτητές ΤΕΙ ή για όσους έχουν ήδη πραγματοποιήσει ένα μέρος της Κλινικής Άσκησης).
Ο προγραμματισμός ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει.
Η Κλινική άσκηση ξεκινά για όλους τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και όλοι θα πρέπει να προσέλθετε στην άσκησή σας με αρνητικό rapid test (εκτός από τους φοιτητές που θα ασκηθούν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ΨΝΘ, θα γίνει το test στο Νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας).
Οι φοιτητές στις δομές ψυχικής υγείας θα πρέπει να κάνουν rapid test.
Κατέβασμα
15 Φεβ 2024Κατέβασμα
ΕΣΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ15 Φεβ 2024ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 15.2.2024 ΕΩΣ 29.02.2024 ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 8ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ 60, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ 5.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ https://praktiki.teithe.gr/entypa-foithth/

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 8ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 8μμ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ (ΚΑΥΚΙΑ)
Κατέβασμα
ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Β, Δ, ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 14 Φεβ 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές των Β, Δ, ΣΤ εξαμήνων ότι αύριο Πέμπτη 15/2/2024 στις 12 το μεσημέρι θα μπουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που τους υποδεικνύονται προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις των εργαστηρίων

http://www.nurse.teithe.gr/labsB.php
http://www.nurse.teithe.gr/labsD.php
http://www.nurse.teithe.gr/labsST.php

Β Εξάμηνο Κλινική Άσκηση - Κατανομή13 Φεβ 2024Στο αρχείο που επισυνάπτεται θα αναζητήσετε τον ΑΜ (ή αρχικά ονόματος) για να δείτε σε ποιο Νοσοκομείο τοποθετηθήκατε. Όσοι δεν βρείτε τον ΑΜ σας και όσοι δεν ενημερώσατε ακόμη σχετικά με την αδυναμία καταχώρησής σας στο σύστημα θα στείλετε Mail στην κα Φουντούκη (antifountou@yahoo.gr).Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Β ΕΞΑΜΗΝΟ13 Φεβ 2024Η κλινική άσκηση του Β εξαμήνου θα ξεκινήσει στις 19/02 για την Α ομάδα και 23/02 για τη Β ομάδα. Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί την κλασική λευκή νοσοκομειακή στολή (μπλούζα και παντελόνι) και (αν θέλετε) λευκή ή μπλε ζακέτα. Τα υποδήματά σας εντός του νοσοκομείου θα πρέπει να είναι άνετα, λευκά ή ανοιχτόχρωμα. Θα έχετε το βιβλιάριο πάντα μαζί σας. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η ακριβής ώρα και το σημείο συνάντησης για κάθε νοσοκομείο.
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΙΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΕΙ13 Φεβ 2024 Καλούνται οι φοιτητές του ΤΕΙ που δεν έχουν πραγματοποιήσει το Εργαστήριο της Κοινοτικής ΙΙ (Νοσοκομείο) να επικοινωνήσουν μαζί μου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ 12 Φεβ 2024Καλούνται οι φοιτητές των Δ και ΣΤ εξαμήνου να εισέλθουν στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις που τους υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο τους και να πραγματοποιήσουν τo 1o βήμα.

http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsD.php
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsST.php.

Το βήμα είναι ήδη ανοικτό. Οι φοιτητές θα συμπληρώσουν την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγουν έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.

Με νεότερη ανακοίνωση οι φοιτητές των Β,Δ και ΣΤ εξαμήνων θα ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις των εργαστηρίων
Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Πρακτικής12 Φεβ 2024Οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου που επιθυμούν να αξιολογηθούν για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα πρέπει να έχουν περάσει τα 2/3 των μαθημάτων και όλα τα μαθήματα ειδικότητας (έως και το 7ο εξάμηνο).
Οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου που πραγματοποιούν το μάθημα Κλινική Νοσηλευτική ΙΙΙ θα πρέπει να γνωρίζουν, επίσης, ότι εφόσον επιλεγούν για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα πρέπει να "εργάζονται" μόνο πρωινό ωράριο.
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ11 Φεβ 2024Καλούνται οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν Κλινική Άσκηση του ΣΤ Εξαμήνου σε διαδικτυακή συνάντηση αύριο Δευτέρα 12.2 στις 19.00 (zoom κ. Λιαμοπούλου)
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΙΙΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ11 Φεβ 2024ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΙΙΙ ΣΤΟ ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΡΙΟ 12.2.24 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.45πμ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ & ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 08 Φεβ 2024Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων του Β εξαμήνου θα γίνει σε δύο βήματα.
Στο 1ο βήμα για τη δήλωση Νοσοκομείου του Β εξαμήνου αρχίζει σήμερα. (το βήμα είναι ήδη ανοικτό)
Οι φοιτητές μπορούν να εισέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υποδεικνύεται. Θα συμπληρώσουν την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγουν έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.

http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsB.php

Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις θέσεις άσκησης στα Νοσοκομεία, που προσφέρονται.
Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Παρασκευή 9/2/2024 στις 9μ.μ.
Κλινική Άσκηση ΙΙΙ08 Φεβ 2024Στο επισυναπτόμενο αρχείο περιλαμβάνονται οι ημερομηνίες και οι ώρες κλινικής άσκησης στα πλαίσια του μαθήματος κλινική Νοσηλευτική ΙΙΙ. Η κλινική άσκηση ξεκινάει τη Δευτέρα 12/02.
Η ενημέρωση των φοιτητών θα γίνει το Σάββατο 10/2 και την Κυριακή 11/2 στις 6μμ στο zoom του κ. Θεοφανίδη (ID: 95203273265 / Passcode: 109891) (μπορείτε να συνδεθείτε όποια μέρα σας βολεύει)

Ο υπεύθυνος καθηγητής
Δημήτρης Θεοφανίδης
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ 07 Φεβ 2024ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα οι φοιτήτριες με ΑΜ 242/2020, 176/2019 και 197/2020.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ04 Φεβ 2024Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα οι φοιτήτριες με ΑΜ 352/2020 και 197/2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡ.ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ03 Φεβ 2024ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 & ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.24 ΚΑΙ ΩΡΑ 9μμ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ & Ε-ΜΑΙΛ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ02 Φεβ 2024 Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα οι φοιτήτριες με ΑΜ 46/2019, ΑΜ 259/2020 και 343/2020 να επικοινωνήσουν
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΙ ΕΞΑΜΗΝΟΥ30 Ιαν 2024Παρακαλούνται όσοι φοιτητές ΔΕΝ έκαναν κλινική άσκηση Ε εξαμήνου κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, αλλά θα κάνουν κλινική άσκηση του ΣΤ Εξαμήνου στο εαρινό, να μου αποστείλουν άμεσα email (tzeniliam@gmail.com) ώστε να ενταχθούν σε κάποια ομάδα του ΣΤ Εξαμήνου.
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2024-202523 Ιαν 2024Όσοι φοιτητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κινητικότητα ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Erasmus μέσω email (Erasmus.out@the.ihu.gr), ώστε να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους να μετακινηθούν, δηλώνοντας έως 3 Πανεπιστήμια που τους ενδιαφέρουν και με τα οποία συνεργάζεται το Τμήμα μας για να γίνουν τα nominations.
Η Επιτροπή Erasmus
Ευγενία Μηνασίδου
Πολυξένη Λιαμοπούλου
Κωνσταντίνος Κουκουρίκος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ - NEW22 Ιαν 2024Στο επισυναπτόμενο αρχείο βάση ώρας εξέτασης είναι καταχωρημένες οι βαθμολογίες των φοιτητών που εξετάστηκαν την 18/1/2024 στο Εργαστήριο Βιοστατιστικής. Για οποιαδήποτε ερώτηση οι φοιτητές να απευθύνονται στον διδάσκων του εργαστηρίου κ. Α. Στυλιανού. Κατέβασμα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ22 Ιαν 2024Στο επισυναπτόμενο αρχείο βάση ώρα εξέτασης είναι καταχωρημένες οι βαθμολογίες των φοιτητών που εξετάστηκαν την 18/1/2024 στο Εργαστήριο Βιοστατιστικής. Για οποιαδήποτε ερώτηση οι φοιτητές να απευθύνονται στον διδάσκων του εργαστηρίου κ. Α. Στυλιανού.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ22 Ιαν 2024ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ UNIPORTAL (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ).

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλινική Νοσηλευτική ΙΙ19 Ιαν 2024Ευγενική Υπενθύμιση
Ενημερώνονται οι φοιτητές του Ζ Εξαμήνου οτι η προθεσμία για την αποστολή της εργασίας στο μάθημα Κλινική Νοσηλευτική ΙΙ είναι τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου (Αφορά σε όσους δεν έχουν στείλει διορθώσεις ή και καθόλου)
Η Καθηγήτρια
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ15 Ιαν 2024Αγαπητοί φοιτητές
Το μάθημα εργαστήριο Φυσιολογίας θα εξετασθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 11.30
Το μάθημα της Ανατομίας θα γίνει κανονικά στις 9.00 και επίσης το μάθημα της Χειρουργικής θα γίνει κανονικά τη συγκεκριμένη ημερομηνία
Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Εξετάσεις εργαστηρίων κ. Φουντούκη14 Ιαν 2024Γ εξάμηνο εργαστήριο Παθ/Χειρ. Νοσηλ. Ι
Το τμήμα της Πέμπτης 8-12 θα εξεταστεί την Τετάρτη 17/1. Α-Ν προσέρχεστε στις 10:00. Ξ-Ω στις 12:00
Το τμήμα της Πέμπτης 12-4 θα εξεταστεί την Πέμπτη 18/1. Α-Ν προσέρχεστε στις 10:00. Ξ-Ω στις 12:00

Το βιβλιάριο θα πρέπει απαραιτήτως να το έχετε μαζί σας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Γ & Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ14 Ιαν 2024ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.1.24 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18.1.24 ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30πμ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ 3 ΑΤΟΜΩΝ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΣΤΥΛΟ & ΜΑΣΚΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ύλη εξετάσεων Συμβουλευτικής Νοσηλευτικής 14 Ιαν 2024Καλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Συμβουλευτικής Νοσηλευτικής όπως κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο για να πληροφορηθούν την ύλη εξετάσεων του μαθήματος.Κατέβασμα
Εξετάσεις εργαστηρίων με υπεύθυνο Καθηγητή Κουκουρίκο Κων/νο. 12 Ιαν 2024Οι ημέρες και ώρες των εξετάσεων των εργαστηρίων με υπεύθυνο καθ Τον Κουκουρίκο Κ έχουν ως εξής :

1 Εργαστήριο Εισαγωγή στην Νοσηλευτική επιστήμη Α εξάμηνο Τετάρτη 17/1/24 9:00-11:00
2 Εργαστήριο Παθολογική / χειρουργική Νοσηλευτική Ι Γ εξάμηνο Πέμπτη 18/1/24 από το πρωί 8:30 - έως το μεσημέρι

Ευχαριστώ
Αναβολή- Αναπλήρωση εργαστηρίου Παθ/Χειρ Νοσ 1 - Κουκουρίκος11 Ιαν 2024Λόγω της σημερινής αναβολής του εργαστηρίου Παθ/Χειρ Νοσ 1 με υπεύθυνο Καθηγητή τον κ.Κουκουρίκο εξαιτίας της κατάληψης , η αναπλήρωση του θα γίνει την Δευτέρα 15/1/24 και ώρα 9:00 στο εργ 4 εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ.ΜΟΣΧΟΥ11 Ιαν 2024ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ (12.1.24) ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ κ.ΜΟΣΧΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ11 Ιαν 2024Λόγω διαμαρτυρίας των φοιτητών και κατάληψης της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης της Σίνδου, τα εργαστήρια της Βιοστατιστικής της Πέμπτης 11/1/2024 δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Για το λόγο αυτό, όλοι οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν τα εργαστήρια εξ αποστάσεως μέσω Zoom σε ένα Τμήμα την ίδια ημέρα (11/1/2024) στις 12:00 μμ. Οι κωδικοί του zoom βρίσκονται στο eclass (φάκελος Βιοστατιστική).
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ HUMAN NATURE10 Ιαν 2024Την Πέμπτη 11/1/2024 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom η προβολή της ταινίας HUMAN NATURE που πραγματεύεται την ανακάλυψη της τεχνικής Μοριακής Βιολογίας CRISPR/CAS.
Λεπτομέρειες στο eclass (Φάκελος μαθήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑ) και στο moodle.
Εργαστήριο Νοσηλευτικής Γ εξαμήνου τμήμα 8πμ κ. Φουντούκη10 Ιαν 2024Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι αύριο 11/1/24 το πρωινό τμήμα του εργαστηρίου της κ. Φουντούκη θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα δηλαδή στις 9πμ.
ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Ε ΕΞΑΜΗΝΟ10 Ιαν 2024ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΥΛΟ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ & ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ E-CLASS & ΣΤΟ UNIPORTAL (ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατέβασμα
Αλλαγή ώρας έναρξης εργαστηρίου Εισαγωγή στην Νοσηλευτική επιστήμη- Κουκουρίκος10 Ιαν 2024Καλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο του μαθήματος εισαγωγή στην νοσηλευτική Επιστήμη με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κουκουρίκο όπως προσέλθουν για την έναρξη του μαθήματος στην 13:00 λόγω έκτακτης υποχρέωσης του καθηγητή
Ύλη εξετάσεων μαθήματος Αιμοδοσία στην Νοσηλευτική 10 Ιαν 2024Καλούνται οι φοιτητές όπως δουν το επισυναπτόμενο αρχείο για να πληροφορηθούν την ύλη των εξετάσεων για το μάθημα της αιμοδοσίας στη ΝοσηλευτικήΚατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΝΤΟΤΣΗ09 Ιαν 2024Οι εξετάσεις των εργαστηρίων της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής για όσους φοιτητές τα παρακολούθησαν με την κ. Ντότση θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 ως εξής:
Α. Για την ομάδα που είχε μάθημα κάθε Τρίτη 15.00-18.00
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Α έως Λ στις 10.00
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Μ έως Πε στις 11.00
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά΄από Πο έως Ω στις 12.00

Β. Για την ομάδα που είχε μάθημα κάθε Τρίτη 18.00-21.00
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Α έως Κα στις 13.00
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Κε έως Τζ στις 14.00
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Τρ έως Ω στις 15.00

Η Διδάσκουσα
Π. Ντότση
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ09 Ιαν 2024Οι εξετάσεις του εργαστηρίου Παιδιατρική Νοσηλευτική για όσους φοιτητές το παρακολούθησαν με την κ. Λιαμοπούλου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 έως εξής:
Φοιτητές με επίθετα που ξεκινούν από Α έως Δ στις 15.00
Φοιτητές με επίθετα που ξεκινούν από Ε έως Ν στις 16.00
Φοιτητές με επίθετα που ξεκινούν από Ξ έως Σ στις 17.00
Φοιτητές με επίθετα που ξεκινούν από Τ έως Ω στις 18.00
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ09 Ιαν 2024Οι εξετάσεις του εργαστηρίου Παθολογική Χειρουργική Νοσηλευτική Ι για όσους φοιτητές το παρακολούθησαν με την κ. Λιαμοπούλου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2023 ως εξής
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Α έως Λ στις 9.30
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Μ έως Σ στις 10.30
Φοιτητές με επίθετο που ξεκινά από Τ έως Ω στις 11.30
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΥ09 Ιαν 2024Οι εξετάσεις του εργαστηρίου του μαθήματος Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη για όσους φοιτητές το παρακολούθησαν με την κ. Λιαμοπούλου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 ως εξής:
Η ομάδα που παρακολουθούσε το εργαστήριο τη Δευτέρα 13.00-16.00 θα εξεταστεί στις 11.00
Η ομάδα που παρακολουθούσε το εργαστήριο την Τετάρτη 14.00-17.00 θα εξεταστεί στις 13.00
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΙΑΝ 202408 Ιαν 2024Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18/1/2024 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Α όροφος). Οι ονομαστικές καταστάσεις των φοιτητών με τις ώρες εξέτασης βρίσκονται στο επισυναπτόμενο αρχείο. Οι φοιτητές παλαιοτέρων εξαμήνων που οφείλουν το εργαστήριο Βιοστατιστικής θα εξεταστούν μετά τις 14:00 και κατα σειρα προσελευσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ - Δεν θα εξεταστούν φοιτητές που θα προσέλθουν πέραν της 15:00
Κατέβασμα
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ι06 Ιαν 2024Αγαπητοί φοιτητές
Σας ευχομαι καλή χρονια με υγεία σε εσας και τις οικογενειες σας
Τα μηθηματα Ανατομιας Ι και φυσιολογιας εργαστηριο καθως και χειορυργικής Ι θα γίνου κανονικα την Παρασκευή 12/1/2023.
θα συζητηθούν και τυχόν απορίες που ενδεχομένως προέκυψαν από τη μελέτη των συγκεκριμένων μαθημάτων.
Με εκτιμηση
Κλινική Άσκηση Άγιος Παύλος05 Ιαν 2024Όλοι οι φοιτητές που πραγματοποίησαν αυτό το εξάμηνο κλινική άσκηση στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος (όλων των εξαμήνων), προκειμένου να καταχωρηθεί ο βαθμός σας, θα πρέπει στην παρακάτω φόρμα Google να μεταφορτώσετε φωτογραφία (μόνο) της σελίδας του βιβλιαρίου σας όπου φαίνεται το "κλείσιμο", η υπογραφή δηλαδή του διδάσκοντος που σας έκλεισε το βιβλιάριο. Τα πλαίσια της περιγραφής εργαστηρίου θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα. Οπωσδήποτε το αρχείο φωτογραφίας θα πρέπει να έχει ως τίτλο το ονοματεπώνυμό σας.
https://forms.gle/x8jSgNg6hH5WXn9GA
Κλινική άσκηση ΚΑΠΗ (διόρθωση)04 Ιαν 2024Διόρθωση στο Link της φόρμας Google
https://forms.gle/iGztSHtVHu3RdpTt9
Κλινική άσκηση ΚΑΠΗ (β εαρινό εξάμηνο)04 Ιαν 2024Αγαπητοί φοιτητές Καλή Χρονιά.
Όσοι θα παρακολουθήσετε την κλινική άσκηση του Β Εξαμήνου (Κοινοτική Νοσηλευτική Ι /Αγωγή Υγείας - Εργαστήριο),δηλαδή οι φοιτητές του τρέχοντος Α εξαμήνου και όσοι μεγαλύτερων εξαμήνων το "χρωστάνε" παρακαλείσθε να υποβάλλετε την παρακάτω φόρμα google

https://docs.google.com/forms/d/1DtrJJ3kHzHAEdHk6AcvboWC8wyRuZD0p2MYFAunB09M/edit
Προαιρετικά (αν επιθυμείτε) καλείσθε να καταγράψετε περιοχή κατοικίας και όχι ακριβή διεύθυνση. Θα γίνει προσπάθεια να ληφθεί υπόψη στην τοποθέτησή σας, ενδεχομένως όμως και να μην είναι εφικτό.
Ύλη μαθημάτων κ.Θεοφανίδη02 Ιαν 2024Αγαπητοί φοιτητές Καλή Χρονιά. Στο επισυναπτόμενο αρχείο αναγράφεται η ύλη των μαθημάτων: Ψυχολογία της Υγείας, Νοσηλευτική Αποκατάσταση, Διαπολιτισμική Νοσηλευτική, Διασφάλιση Ποιότητας και Νευρολογική-νευροχειρουργική Νοσηλευτική.

Θεοφανίδης Δημήτριος
Κατέβασμα
Μαθήματα κ. Θεοφανίδη 20-21/1217 Δεκ 2023Τα μαθήματα Ψυχολογία της Υγείας και Νοσηλευτικής Αποκατάστασης της Τετάρτης 20/10 δε θα πραγματοποιηθούν λόγω εκπαιδευτικής άδειας του καθηγητή. Η συνεννόηση για την αναπλήρωση θα γίνει στο μάθημα της Τετάρτης 10/1.
Επίσης τα μαθήματα της Πέμπτης 21/12 (Νευρολογική, Διαπολιτισμική και Ποιότητα) δε θα πραγματοποιηθούν και η συνεννόηση για την αναπλήρωση θα γίνει στο μάθημα της Πέμπτης 11/1.
Θεοφανίδης Δημήτριος
Ανακουφιστική Φροντίδα στην Νοσηλευτική17 Δεκ 2023Υπενθύμιση: Παρακαλείσθε οι φοιτητές να προβείτε στην αξιολόγηση του μαθήματος, έως 22/12. Κωδικοί στο συνημμένο αρχείο.
Ευχαριστώ
Κατέβασμα
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ- κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ Α16 Δεκ 2023Οι κωδικοί αξιολόγησης των μαθηματων που διδάσκει η κα Τσαλογλίδου έχουν αναρτηθεί στο e class στους αντίστοιχους φακέλους των μαθημάτων (Παιδιατρική: Ε εξάμηνο, Περιεγχειρητική Νοσηλευτική: Ζ εξάμηνο, Σχολική Νοσηλευτική και Νοσηλευτική Αναπνευστικών Νοσημέτων:ΔΙΠΑΕ).
Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματανα πραγματοποιήσουν την αξιολόγησή τους.
Κωδικοί αξιολόγησης μαθημάτων κας Κουρκούτα όλων των εξαμήνων12 Δεκ 2023Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Κουρκούτα όλων των εξαμήνων ( Α ,Γ , ΔΙΠΑΕ) να πραγματοποιήσουν την αξιολόγηση των μαθημάτων. Οι κωδικοί αξιολόγησης έχουν αναρτηθεί στο e class στους αντίστοιχους φακέλους των μαθημάτων ( αναγράφονται ο τίτλος του μαθήματος καθώς και η λέξη αξιολόγηση και το έτος 2023-24)

Ευχαριστώ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΝΤΟΤΣΗ12 Δεκ 2023Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακαλουθούν τα Εργαστήρια της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής με την κ. Ντότση, να αξιολογήσουν το μάθημα, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που έχουν αναρτηθεί στο αρχείο Κωδικοί Αξιολόγησης 2023 24 στο φάκελο του Εργαστηρίου στο e class.

Η Υπεύθυνη των Εργαστηρίων
Π. Ντότση
5η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - Τετάρτη 13/12/2023 10 Δεκ 2023Καλούνται οι φοιτητές/τριες του τμήματος Νοσηλευτικής όπως λάβουν μέρος στην 5η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Νοσηλευτική που θα γίνει την Τετάρτη 13/12/2023 και ώρα 9:00-13:00 στο εργαστήριο 4 του Τμήματος. Για μια ακόμη φορά Δίνουμε Αίμα και Προσφέρουμε Ζωή!!!

Προσοχή : Θα πρέπει να έχουμε πάρει πρωϊνό, να έχουμε κοιμηθεί καλά, χωρίς να έχουμε κάνει καταχρήσεις το προηγούμενο Βράδυ!!!

Σας περιμένουμε όλους , Νέους και παλιούς Αιμοδότες!!!
Κατέβασμα
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ10 Δεκ 2023Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα ΑΝΑΤΟΜΙΑ 1 ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 1 να πραγματοποιήσουν την αξιολόγηση των παραπάνω μαθημάτωνΚατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ10 Δεκ 2023ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12.12.23. ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.23 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.45 ΕΩΣ 12.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ07 Δεκ 2023Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Διαχείρισης Κρίσεων στη Νοσηλευτική να προβούν σε αξιολόγηση του μαθήματος έως 22 Δεκεμβρίου 2023, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που υπάρχουν στο φάκελο του μαθήματος στο e class.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 07 Δεκ 2023Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα Νοσηλευτικές Θεωρίες, Υγεία Γυναικών-Νοσηλευτική Μητρότητας, Μεθοδολογία της έρευνας (Θεωρία και εργαστήριο), Ογκολογική Νοσηλευτική ότι έχουν αναρτηθεί οι κωδικοί αξιολόγησης στο e-class. Παρακαλούνται οι φοιτητές να πραγματοποιήσουν την αξιολόγηση άμεσα
06 Δεκ 2023Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το προπτυχιακό Μάθημα ?Παιδιατρική? κάθε Τετάρτη ώρα 16.00,
να προβούν άμεσα σε αξιολόγηση του μαθήματος μέσα από την ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ, με τους κωδικούς που βρίσκονται στο e class στο φάκελο του μαθήματος Παιδιατρική, έως τις 22-12-2023.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Η διδάσκουσα
Ελένη Π Κοτανίδου
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ06 Δεκ 2023Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το προπτυχιακό Μάθημα ?Παιδιατρική? κάθε Τετάρτη ώρα 16.00,
να προβούν άμεσα σε αξιολόγηση του μαθήματος μέσα από την ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ, με τους κωδικούς που βρίσκονται στο αρχείο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2023-24 στο φάκελο του μαθήματος Παιδιατρική στο e class, έως τις 22-12-2023.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Η διδάσκουσα
Ελένη Π Κοτανίδου
Αξιολόγηση Παθολογικής & Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι Εργαστήριο06 Δεκ 2023Οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο με την κα Καυκιά καλούνται να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο με τους κωδικούς αξιολόγησης και να προβούν στην αξιολόγηση του μαθήματος έως την Κυριακή 10.12.23.
Επισυνάπτεται το αρχείο για την Χειρουργική Νοσηλευτική Ι.
Κατέβασμα
Αξιολόγηση Παθολογικής & Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι Εργαστήριο06 Δεκ 2023Οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο με την κα Καυκιά καλούνται να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο με τους κωδικούς αξιολόγησης και να προβούν στην αξιολόγηση του μαθήματος έως την Κυριακή 10.12.23.
Επισυνάπτεται το αρχείο για την Παθολογική Νοσηλευτική Ι.
Κατέβασμα
Αξιολόγηση του μαθήματος Νεφρολογική Νοσηλευτική 06 Δεκ 2023Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα της Νεφρολογικής Νοσηλευτικής με την κα Καυκιά καλούνται να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο με τους κωδικούς αξιολόγησης και να προβούν στην αξιολόγηση του μαθήματος έως την Κυριακή 10.12.23Κατέβασμα
Αξιολόγηση εργαστηρίου Παιδιατρικής Νοσηλευτικής06 Δεκ 2023Οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής με την κα Καυκιά καλούνται να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο με τους κωδικούς αξιολόγησης και να προβούν στην αξιολόγηση του μαθήματος έως την Κυριακή 10.12.23Κατέβασμα
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ06 Δεκ 2023ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12/2023 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4/12/2023) ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ.
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ06 Δεκ 2023ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/11/2023 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4/12/2023) ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ.
6/12/23 Ανακουφιστική Φροντίδα και ώρες συνεργασίας φοιτητών05 Δεκ 2023Την Τετάρτη 6/12/23 δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα της Ανακουφιστικής Φροντίδας λόγω ασθένειας της καθηγήτριας. Επίσης για την ίδια μέρα δεν ισχύουν οι ώρες συνεργασίας με τους φοιτητές 9-11πμ. Θα γίνει αναπλήρωση μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 05 Δεκ 2023Ενημερώνονται οι φοιτητές του Ε΄ εξαμήνου ότι το εργαστήριο της μεθοδολογίας της έρευνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/12/2023 στις 9 π.μ. (και τα δύο τμήματα) στην αίθουσα 3
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΚΑΥΚΙΑ 04 Δεκ 2023ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ 5.12.23 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΚΑΥΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ30 Νοε 2023
Τα εργαστήρια συγγραφής επιστημονικής εργασίας του Ζ Εξαμήνου την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα γίνουν νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα:
ΟΜΑΔΑ Α 11-12ΠΜ
ΟΜΑΔΑ Β 12-13ΜΜ
Η Καθηγήτρια
Ε. Μηνασίδου
ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ30 Νοε 2023 Υπενθυμίζεται στους φοιτητές του Ζ Εξαμήνου οτι η Θεωρία του μαθήματος Μέθοδοι διδασκαλίας στη Νοσηλευτική θα γίνει την Τρίτη 9.30πμ
Η Καθηγήτρια
Ε.Μηνασίδου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ28 Νοε 2023 Ενημερώνονται οι φοιτητές του Ζ Εξαμήνου οτι η Θεωρία του μαθήματος Μέθοδοι Διδασκαλίας θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη στις 12.15
Η Καθηγήτρια
Ε. Μηνασίδου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΘ-ΧΕΙΡ ΝΟΣ Ι - ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ27 Νοε 2023Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο Παθ-Χειρ-Νοσ/κή Ι με υπεύθυνο καθηγητή τον κο Κουκουρίκο, ότι η προγραμματισμένη για αύριο αναπλήρωση του εργαστηρίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί λόγω της συνέλευσης του τμήματος το ίδιο χρονικό διάστημα. Θα υπάρξει εκ νέου συνεννόηση με τους φοιτητές το πρωί της Πέμπτης.

Ευχαριστώ
ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ/ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 22 Νοε 2023ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/11/2023 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 15 Νοε 2023Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα:
Οι φοιτητές θα επισκεφθούν την ηλεκτρ διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δούν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρ ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η διαδικασία για όλα τα παραπάνω βήματα θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 16/11/2023 στις 12 το μεσημέρι
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ 15 Νοε 2023Καλούνται οι φοιτητές που θεωρούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπόνηση πτυχιακής εργασία να δηλώσουν το όνομα τους στην http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php
Η ηλεκτρονική βάση θα ανοίξει αύριο Πέμπτη 16/11/2023 στις 12 το μεσημέρι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php

Στη συνέχεια:
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό τουΜαθήματα κ. Θεοφανίδη13 Νοε 2023Τα μαθήματα της Τετάρτης 15/11 και της Πέμπτης 16/11 με τον κο Θεοφανίδη μεταφέρονται λόγω εκπαιδευτικής άδειας για την Δευτέρα 20/11/2023 στην αίθουσα 4, ως εξής:

Ψυχολογία της Υγείας, 08:00-10:00

Νοσηλευτική Αποκατάσταση, 10:00-12:00

Νευρολογική Νοσηλευτική, 12:00-14:00

Διαπολιτισμική Νοσηλευτική, 14:00-16:00

Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική Πράξη, 16:00-18:00

Ο καθηγητής: Θεοφανίδης Δ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι (ΚΑΥΚΙΑ)06 Νοε 2023ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9.11.2023 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 9πμ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ02 Νοε 2023Όσοι φοιτητές του προγράμματος ΤΕΙ πληρούν τις προϋποθέσεις για την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, παρακαλώ να μου αποστείλουν email (tzeniliam@gmail.com) έως τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, στο οποίο θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο και τον Α.Μ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ31 Οκτ 2023Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΓΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ31 Οκτ 2023
ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ι29 Οκτ 2023ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ι ΑΥΡΙΟ 30/10/2023 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ 10.00, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΡΑ 12.00
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ23 Οκτ 2023Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των εργαστηρίων του μαθήματος Μεθοδολογίας της Έρευνας έχουν αναρτηθεί στο φάκελο του μαθήματος στο eclass

Η καθηγήτρια
Μαρία Λαβδανίτη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (Γ & Ε ΕΞΑΜΗΝΟ)19 Οκτ 2023ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ 8πμ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ Ο Κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ & Ο Κ.ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ.
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
Κλινική άσκηση Γεννηματάς Παρασκευή 20/10/2319 Οκτ 2023Καλούνται οι φοιτητές που στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης, ασκούνται στο ΓΝ Γεννηματάς όπως αύριο Παρασκευή 20/10/23 προσέλθουν στις 8:00 το πρωί όπου στην πύλη του νοσοκ. θα τους περιμένει η κα Μάντζιου.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2023 Γ ΚΑΙ Ε ΕΞΑΜΗΝΑ19 Οκτ 2023Οι φοιτητές θα πρέπει να βρίσκονται στο Παπαγεωργίου αύριο ως εξής:
Ε Εξάμηνο, στα αποδυτήρια στις 8.00
Γ Εξάμηνο, έξω από την Κεντρική Είσοδο, δίπλα στο συντριβάνι στις 8.30
Αναβολή εργαστ. Παθ-Χειρ Νοσηλευτική Ι - Κουκουρίκος18 Οκτ 2023ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑΤΟΣ ΠΑΘ-ΧΕΙΡ. ΝΟΣΗ/ΚΗ Ι ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19/10/23 ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ17 Οκτ 2023Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι αύριο Τετάρτη 18/10/23 δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της κας Κουρκούτα λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος της καθηγήτριας.
Η αναπλήρωση θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κ.ΚΑΥΚΙΑ17 Οκτ 2023ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κ.ΚΑΥΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ16 Οκτ 2023ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 17/10/2023 ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ16 Οκτ 2023ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12.00Μ
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ -ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 11 Οκτ 2023Τα εργαστήριο του μαθήματος της Μεθοδολογίας της έρευνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/10/2023 ως εξής:

9-10 π.μ. ονόματα από Α- ΜΠΑΚΑ
10-11 π.μ. από ΜΠΑΚΟ- Ψ
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 11 Οκτ 2023Τα εργαστήριο του μαθήματος της Μεθοδολογίας της έρευνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/10/2023 ως εξής:

9-10 π.μ. ονόματα από Α- ΜΠΑΚΑ
10-11
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 10 Οκτ 2023Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής ότι την Τετάρτη 11-10-2023 στις 10.15 π.μ., θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στους χώρους του Τμήματος
Ομάδες Εργαστηρίου του μαθήματος Εισαγωγή στην Νοσηλευτική επιστήμη - Α εξάμηνο10 Οκτ 2023Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος Εισαγωγή στην Νοσηλευτική επιστήμη ( α Εξαμ) να αναζητήσουν το όνομά τους στις λίστες που έχουν αναρτηθεί στον αντίστοιχο φάκελο στο e class ( Εισαγωγή στην νοσηλευτική επιστήμη εργαστήριο - Α εξάμηνο). Τα ονόματα έχουν τοποθετηθεί με αλφαβητική σειρά , ενώ στις ομάδες της Τετάρτης έχουν ενταχθεί ισόποσα και οι φοιτητές του Ζ εξαμήνου που εκδήλωσαν ενδιαφέρον με μηνύματα τους στον υπεύθυνο καθηγητή. Οι φοιτητές του Ζ εξ. θα πρέπει να δηλώσουν και το εργαστήριο αυτό στη λίστα των μαθημάτων τους.

Καλή Αρχή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ09 Οκτ 2023ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Η ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ 23.10.2023.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 04 Οκτ 2023Το μάθημα της Μεθοδολογίας της έρευνας θα ξεκινήσει αύριο στις 8.30 π.μ. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα σε ώρα που θα
αναρτηθεί στο e-class.
Δηλώσεις Τμημάτων Εργαστήριο ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ03 Οκτ 2023Οι φοιτητές του Α? εξαμήνου που θα παρακολουθήσουν στο Χειμερινό Εξάμηνο 2023-24 το εργαστηριακό μάθημα ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, καθώς και οι φοιτητές του Γ? εξαμήνου από μεταγραφή που δεν το παρακολούθησαν πέρυσι, μπορούν να επιλέξουν ομάδα/τμήμα (9:00-10:00, 10:00-11:00, 11:00-12:00, 12:00-13:00, 13:00-14:00) στον ακόλουθο σύνδεσμο.
https://forms.gle/DYEYHjkJbedSrSBD9
Το εργαστηριακό μάθημα θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα του Εργαστηρίου Πληροφορικής (1ος όροφος κτηρίου ΣΕΥ) και είναι διάρκειας 1 ώρας. Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 12/10/2023.
Οι φοιτητές παλαιοτέρων εξαμήνων που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ το ανωτέρω εργαστήριο, θα το δηλώσουν σε νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι φοιτητές να απευθύνονται στον διδάσκοντα του εργαστηρίου κ. Αναστάσιο Στυλιανού (tasosstylianou@gmail.com).
Εργαστήρια Γ εξαμήνου κα Φουντουκη02 Οκτ 2023Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης ενημερώνω πως τα εργαστήρια της Κας Φουντουκη που δεν θα κάνουν μάθημα αυτή την Πέμπτη είναι το εργαστήριο 3 8-12 πμ και το εργαστήριο 3 12-4μμ.
Αναβολή μαθημάτων κ. Θεοφανιδη01 Οκτ 2023Τα μαθήματα νοσηλευτική αποκατάσταση της Τετάρτης 4/10 και διασφάλιση ποιότητας της Πέμπτης 5/10 μεταφέρονται λόγω άδειας του καθηγητή ως εξής: Νοσηλευτική Αποκατάσταση την Πέμπτη 12/10 στις 2-4μμ και διασφ. ποιότητας την ίδια μέρα 4-6μμ
Εργαστήρια Νοσηλευτικής Γ εξαμήνου κα Φουντουκη01 Οκτ 2023Την Πέμπτη 5/10 δε θα πραγματοποιηθούν τα 2 εργαστήρια του Γ εξαμήνου με την κα Φουντουκη. Η έναρξη θα γίνει κανονικά την επόμενη εβδομαδα και η αναπλήρωση μετά από συνεννόηση.
ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Γ, Ε, Ζ ΕΞΑΜΗΝΩΝ -ΑΧΕΠΑ01 Οκτ 2023Καλούνται οι φοιτητές/τριες (Γ,Ε,Ζ εξάμηνο) που στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης θα ασκηθούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπως συναντηθούν με τον υπεύθυνο άσκησης στην κεντρική είσοδο ΑΧΕΠΑ -Στ. Κυριακίδη 1 στις 8.00 π.μ.


Η Πρόεδρος
Μαρία Λαβδανίτη
ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Γ, Ε, Ζ ΕΞΑΜΗΝΩΝ -ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ01 Οκτ 2023Καλούνται οι φοιτητές/τριες (Γ,Ε,Ζ εξάμηνο) που στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης θα ασκηθούν στο Γ.Ν.Θ. Άγιος Παύλος, όπως συναντηθούν με τον υπεύθυνο άσκησης στο εκκλησάκι στις 8.00 π.μ.


Η Πρόεδρος
Μαρία Λαβδανίτη
ΕΝΑΡΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ -Γ.Ν.Θ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ -ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ01 Οκτ 2023Καλούνται οι φοιτητές/τριες ( Γ,Ε,Ζ εξάμηνο)που στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης θα ασκηθούν στο Γ.Ν.Θ. Γεννηματάς , όπως συναντηθούν με τον υπεύθυνο καθηγητή τους (κος Κουκουρίκος) στην πύλη του νοσοκομείου στις 8:30. Τονίζεται ότι για την είσοδό τους ΔΕΝ χρειάζεται rapid test. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο τους, την μάσκα τους, την ποδιά τους. Ιδιαίτερη προσοχή Θα δοθεί μόνο σε περιπτώσεις ύπαρξης συμπτωμάτων.

Καλή αρχή
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ01 Οκτ 2023ΟΙ Φοιτητές του Ε ΚΑΙ Ζ Εξαμήνου (πρωινή βάρδια) πρέπει να βρίσκονται στις 8.00 π.μ. στα αποδυτήρια του Νοσοκομείου.
Οι φοιτητές του Ζ Εξαμήνου της απογευματινής βάρδιας πρέπει να βρίσκονται στις 3.00 μ.μ. στα αποδυτήρια του Νοσοκομείου και θα συναντήσουν την κ. Νταντανά.
Οι φοιτητές του Γ Εξαμήνου πρέπει να βρίσκονται στις 8.30 π.μ. έξω από την Κεντρική Είσοδο του Νοσοκομείου, δίπλα στο συντριβάνι.