Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Τμήμα Νοσηλευτικής

06 Αυγούστου 2020  Καθηγητές : ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΙ ΘΕΩΡΙΑ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ                   04 Αυγούστου 2020  Καθηγητές : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜ. ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣ/ΚΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣ/ΚΗ και ΕΡΓ.ΜΑΘΗΜ.ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣ/ΚΗ - ΜΕΘ (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κου ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ)                  04 Αυγούστου 2020  Καθηγητές :                   03 Αυγούστου 2020  Καθηγητές : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ                  31 Ιουλίου 2020  Γραμματεία : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020                  
Ανακοινώσεις Καθηγητών

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΙ ΘΕΩΡΙΑ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αναρτήθηκε στις 06 Αυγούστου 2020
Στο e- class στο φάκελο του μαθήματος ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΙ βρίσκονται οι λίστες με τους φοιτητές που απέτυχαν στις εξετάσεις του μαθήματος θεωρία και εργαστήριο (εξεταστική Ιουνίου 2020)

Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜ. ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣ/ΚΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣ/ΚΗ και ΕΡΓ.ΜΑΘΗΜ.ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣ/ΚΗ - ΜΕΘ (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κου ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ)

Αναρτήθηκε στις 04 Αυγούστου 2020
Ανακοινώνεται οτι το σύνολο των φοιτητών/τριων που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣ/ΚΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣ/ΚΗ και ΕΡΓ. ΜΑΘΗΜ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣ/ΚΗ - ΜΕΘ ( ΙΣΧΎΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κου ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ) ΠΕΤΥΧΑΝ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αναρτήθηκε στις 03 Αυγούστου 2020
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η Πρόεδρος: Ευγενία Μηνασίδου
Κατέβασμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ

Αναρτήθηκε στις 29 Ιουλίου 2020
Ενημερώνονται οι φοιτητές που συμμετείχαν στα μαθήματα της κας Λαβδανίτη στην εξεταστική του Ιουνίου, ότι είναι αναρτημένα στο φάκελο κάθε μαθήματος αρχείο με τους αποτυχόντες του κάθε μαθήματος. Στα μαθήματα Παθολογική Νοσηλευτική Ι και Ογκολογική Νοσηλευτική δεν προσήλθαν φοιτητές.


Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΜΙΝΟΥ

Αναρτήθηκε στις 28 Ιουλίου 2020
Έχουν αναρτηθεί στους φακέλους των μαθημάτων στο e-class της ιστοσελίδας του Τμήματος, τα ονόματα/A.M. των φοιτητών που συμμετείχαν και Πέτυχαν ή Απέτυχαν στις εξετάσεις των μαθημάτων ΒΙΟΛΟΓΙΑ ? ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ? ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ? ΓΕΝΕΤΙΚΗ ? ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο Καθηγητής: Γεώργιος Μίνος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ. ΜΠΕΛΛΑΛΗ

Αναρτήθηκε στις 25 Ιουλίου 2020
Οι Α.Μ. και οι βαθμοί των φοιτητών που συμμετείχαν ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ στις εξετάσεις των μαθημάτων ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ/ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ βρίσκονται αναρτημένα στους φακέλους των μαθημάτων στο e-class.
Για τα μαθήματα ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ δεν υπάρχουν φοιτητές που συμμετείχαν και απέτυχαν στις εξετάσεις.
Η Καθηγήτρια κ. Θάλεια Μπελλάλη


Η Καθηγήτρια: Πολυξένη Λιαμοπούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΥΘΙΑ

Αναρτήθηκε στις 23 Ιουλίου 2020
Καθώς τα προβλήματα με το ΠΥΘΙΑ συνεχίζονται οι φοιτητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις θα μπορούν να βλέπουν εάν απέτυχαν στο eclass του μαθήματος. εΚΕΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΊΣΤΕς μόνο με το ΑΜ χωρίς ονοματεπώνυμo. Κανονική βαθμολογία θα αναρτηθεί στο σύστημα pithia όταν αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα.


Η Πρόεδρος: Ευγενία Μηνασίδου

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εξετάσεων κ. Καζάκου

Αναρτήθηκε στις 23 Ιουλίου 2020
Λόγω προβλήματος στο σύστημα pithia μπορείτε να πληροφορηθείτε τα αποτελέσματα της εξεταστικής των μαθημάτων ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι, ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ στο eclass. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να δείτε τους Αριθμούς Μητρώων των φοιτητών που ΔΕΝ κατάφεραν να ?περάσουν? το εκάστοτε μάθημα. Κανονική βαθμολογία θα αναρτηθεί στο σύστημα pithia όταν αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα.

Ο Καθηγητής: Κυριάκος Καζάκος

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣ/ΚΗΣ Β, ΣΤ κα ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ

Αναρτήθηκε στις 13 Ιουλίου 2020
Όσοι φοιτητές δεν "πέρασαν" το εργαστηριακό μάθημα της Νοσηλευτικής με την κα Φουντούκη (τμήματα Β και ΣΤ εξαμήνου) να στείλουν άμεσα mail στην καθηγήτρια για μία σημαντική ενημέρωση στο antifountou@yahoo.gr

Η Καθηγήτρια: Αντιγόνη Φουντούκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Αναρτήθηκε στις 12 Ιουλίου 2020
Όσοι φοιτητές παρακολουθούσαν εργαστήριο με την κ. Λιαμοπούλου και πρέπει να εξεταστούν να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί της στο mail tzeniliam@gmail.com
Δεν χρειάζεται νέα επικοινωνία για όσους ήδη στείλαν mail

Η Καθηγήτρια: Πολυξένη Λιαμοπούλου


Παλιές ανακοινώσεις

Θέμα Ημερομηνία Ανακοίνωση Κατέβασμα
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι 09 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/7/2020. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 8.00ΠΜ, ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 9.30ΠΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 11.30ΠΜ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ E-CLASS.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ08 Ιουλ 2020ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2020 ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΣΚΟΡ)ΟΠΩς ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΟΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (ΣΩΣΤΕΣ - ΛΑΘΟΣ), ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ) ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΩΣ ΣΚΟΡ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ06 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ06 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ -ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ06 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤO ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ EXOYN ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ . ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 6-7 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6/7/20 ΚΑΙ ΜΕΣΩ ZOOM.
ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ06 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ EXOYN ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ . ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 5-6 ΚΑΙ ΜΕΣΩ ZOOM.
ΕΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ06 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΤΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ EXOYN ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ . ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 4-5 ΚΑΙ ΜΕΣΩ ZOOM.
ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ06 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ E-CLASS EXOYN ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ LINK ΚΑΙ ΤΟ ID ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ZOOM.
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι - ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ06 Ιουλ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που δικαιούνται να εξεταστούν στην εμβόλιμη εξεταστική στα μαθήματα ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ II, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι, ότι έχουν αναρτηθεί στο φάκελο κάθε μαθήματος οδηγίες για να συνδεθούν στις αναγραφόμενες ώρες εξετάσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ 06 Ιουλ 2020Συνημμένο βρίσκεται το πρόγραμμα της εμβόλιμης εξεταστικήςΚατέβασμα
ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι- ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ- ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΥΓΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ 05 Ιουλ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που δικαιούνται να εξεταστούν στην εμβόλιμη εξεταστική στα μαθήματα ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι, ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΥΓΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, ότι έχουν αναρτηθεί στο φάκελο κάθε μαθήματος το link με το οποίο μπορούν να συνδεθούν στις αναγραφόμενες ώρες εξετάσεις.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ - ΙΟΥΛΙΟΣ 202005 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΒΙΟΛΟΓΙΑ ? ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ? ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ E-CLASS ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ LINK ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ZOOM ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Εργαστήριο Βασικές αρχές Νοσηλευτικής - Κάρτα Νοσηλείας - Κουκουρίκος04 Ιουλ 2020ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ( ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ- ΟΔΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΤΛ).Κατέβασμα
ΔΙΠΑΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ04 Ιουλ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα της σχολικής νοσηλευτικής ότι οι εξετάσεις του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8-7-2020 στις 10.00πμ.
ΔΙΠΑΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ04 Ιουλ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα της Νοσηλευτικής αναπνευστικών νοσημάτων,θώρακος και αγγείων ότι οι εξετάσεις του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8-7-2020 στις 8.30πμ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - 2 ΟΜΑΔΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ03 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (2 ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ), ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Β ΕΞΑΜΗΝΟ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ).
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣ-ΜΕΘ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ03 Ιουλ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣ- ΜΕΘ (ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ), ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟ - ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΕΘ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2015).
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ - κ. ΜΠΕΛΛΑΛΗ(ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ)03 Ιουλ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στα μαθήματα ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ? ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ? ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ότι οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εμβόλιμης εξεταστικής την Πέμπτη 9/7/2020 και ώρα 4-5 μ.μ.
Οι φοιτητές που θα εξεταστούν πρέπει να έχουν υπογράψει τη συναίνεση εξ? αποστάσεως εξέτασης και η σύνδεσή τους στο zoom θα γίνει με το link που βρίσκεται στο e-class:
e-class, ST examino, Nosileutiki Dioikisi, ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ή e-class, ST examino, Nosileutiki Ilikiomenon Mpellali, ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Η Καθηγήτρια κ. Θάλεια Μπελλάλη
ΕΡΓΣΤΗΡΙΟ Β κα Φουντούκη (Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής)03 Ιουλ 2020Εξετάσεις εργαστηρίου Β με κα Φουντούκη
Πέμπτη 9/7 σε ομάδες κατά αλφαβητική σειρά η οποία περιλαμβάνει και τα δύο τμήματα,ως εξής (όπως είχαν ανακοινωθεί και στο μάθημα):
8:00 πμ : Α έως και Δα-
9:00 πμ : Δη- έως και Καρ-
10:00 : Κε- έως και Λ
11: 00 Μ έως και Μι-
12η μεσημβρινή: Μο- έως και Παλ-
13:00 Παπ- έως και Σι-
14:00 Σκ- έως και Τ
15:00 Φ έως Ω
Θα προηγηθεί έλεγχος δήλωσης, συναίνεσης και ταυτοποίηση. Όσοι καθυστερήσετε να συνδεθείτε παραμένετε στο «δωμάτιο αναμονής» .
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ03 Ιουλ 2020Εξετάσεις εργαστηρίου ΣΤ με κα Φουντούκη
Τετάρτη 8/7 σε ομάδες κατά αλφαβητική σειρά ως εξής:
8:00 πμ : Α- έως και Καρ- καθώς και οι φοιτητές που είναι καταχωρημένοι με λατινικούς χαρακτήρες.
9:00 πμ : Κο-έως και Μω-
10:00 : Ν έως και Σε-
11: 00 Συ- έως και Ω
(Έτσι ακριβώς ανακοινώθηκαν και στο μάθημα)
Θα προηγηθεί έλεγχος δήλωσης, συναίνεσης και ταυτοποίηση. Όσοι καθυστερήσετε να συνδεθείτε παραμένετε στο «δωμάτιο αναμονής» .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ 02 Ιουλ 2020Συνημμένο βρίσκεται το πρόγραμμα της εμβόλιμης εξεταστικήςΚατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ29 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθήσαν εργαστήρια με την κ. Λιαμοπούλου ότι οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων νοσηλευτικών εργαστηρίων, στις ακόλουθες μέρες και ώρες:
Β ΕΞΑΜΗΝΟ -Παρασκευή 10/7/2020
? 9.00-10.30: επίθετα από Α έως Ζ
? 10.30-12.00: επίθετα από Η έως Μ
? 12.00-13.30: επίθετα από Ν έως Ω
Δ ΕΞΑΜΗΝΟ ? Πέμπτη 9/7/2020 9-10.30: επίθετα από Α έως Κ
? 9.00-10.30: επίθετα από Α έως Κ
? 10.30-12.00: επίθετα από Λ έως Σ
? 12.00-13.00: επίθετα από Τ έως Ω
ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ ? Τετάρτη 8/7/2020
? 9-10.30: επίθετα από Α έως Κ
? 10.30-12.00: επίθετα από Λ έως Π
? 12.00-13.30: επίθετα από Ρ έως Ω
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ[ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝO ΚΑΙ ΔΙΠΑΕ]29 Ιουν 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟ).
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΡΡΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ CHAT).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-2028 Ιουν 2020Συνημμένο βρίσκεται το πρόγραμμα εξεταστικής των νοσηλευτικών εργαστηρίων του εαρινού εξαμήνου Κατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ [ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ]28 Ιουν 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ [ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ] ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ ΑΡΧΙΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ(ΡΡΤ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ CHAT).
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ II[Θ]28 Ιουν 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ[Θ] ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ(PPT- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ CHAT)
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ/ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ28 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΣΤ` εξαμήνου που θα εξεταστούν στα μαθήματα της ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ/ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ότι οι λίστες με τα ονόματα και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο moodle του μαθήματος και στο e-class στους φακέλους των μαθημάτων.
Οι φοιτητές θα συνδεθούν στο link του μαθήματος της κ. Μπελλάλη τις αναγραφόμενες ώρες για κάθε ομάδα.

Η καθηγήτρια Θ. Μπελλάλη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ28 Ιουν 2020ΥΠΕΥΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ZOOM ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ MOODLE. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑ ΙΟΙ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ECLASS ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ZOOM. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MOODLE ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ MOODLE Κατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ27 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ότι οι λίστες με τα ονόματα είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνθεδούν στο link του μαθήματος τις αναγραφόμενες ώρες για κάθε ομάδα.
Επαναληπτικές Εξετάσεις Μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"27 Ιουν 2020Την Τετάρτη 8/7 θα διεξαχθούν επαναληπτικές εξετάσεις του μαθήματος «Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία» για τους φοιτητές που απέτυχαν (η λίστα με τα ονόματα επισυνάπτεται).
Οι φοιτητές θα μπουν στον Zoom (στις 10:00 π.μ.), στο σύνδεσμο του μαθήματος (ID 836130303) με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο. Με την είσοδο τους θα μεταφέρονται σε αίθουσα αναμονής (waiting room). Στη συνέχεια θα καλούνται στην «αίθουσα» όπου θα γίνεται ταυτοποίηση με την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα (πάσο).
Η εξέταση θα γίνει χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή όπου οι φοιτητές καλούνται να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice) σε καθορισμένο χρόνο. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων θα ανακοινωθεί ο σύνδεσμος στους φοιτητές όπου θα μπουν από κάποιο φυλλομετρητή - browser (Mozilla Firefox, Google Chrome κλπ.). Ζητείται Αριθμός Μητρώου, έτος εισαγωγής και ο κωδικός που δηλώσατε στην εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
Φοιτητές που ο υπολογιστής τους δεν διαθέτει κάμερα ή/και μικρόφωνο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους με την εφαρμογή zoom. Όσοι φοιτητές παραβιάζουν τους κανόνες των εξετάσεων που έχουν ανακοινωθεί ή δεν συνεργάζονται στις υποδείξεις του καθηγητή, θα μηδενίζονται αυτόματα και θα αποβάλλονται από την αίθουσα.
Κατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ»27 Ιουν 2020Οι εξετάσεις του μαθήματος «Διαχείριση Κρίσεων στη Νοσηλευτική» θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Πρόγραμμα των Εξετάσεων την Τετάρτη 1/7/2020 στις 8.30 π.μ.
Οι οδηγίες σύνδεσης στο Zoom βρίσκονται στο e-class.
Επίσης η ύλη και οι παρουσιάσεις του μαθήματος βρίσκονται στον φάκελο του μαθήματος στο e-class καθώς και στο moodle.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι 25 Ιουν 2020Οι εξετάσεις του μαθήματος Κοινοτική Νοσηλευτική Ι δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω πολύ σοβαρών προσωπικών προβλημάτων της καθηγήτριας. Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ25 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του B εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα FARMAKOLOGIA ότι η λίστα με τα ονόματα είναι αναρτημένη στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνδεθούν στο link του μαθήματος την προγραμματισμένη ώρα εξέτασης για κάθε ομάδα.Οι φοιτητές που δεν προχώρησαν σε συναίνεση δεν θα εξεταστούν
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ25 Ιουν 2020Στο e-class έχουν αναρτηθεί τελικές οδηγίες.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ότι οι λίστες με τα ονόματα είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνθεδούν στο link του μαθήματος τις αναγραφόμενες ώρες για κάθε ομάδα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ -ΠΕΜΠΤΗ 25/6/202024 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Τσαλογλίδου για το ΔΙΠΑΕ (Σχολική Νοσηλευτική, Νοσηλευτική Αναπνευστικών Νοσημάτων Θώρακος και Αγγείων), ότι οι εξετάσεις των μαθημάτων ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 25/6/2020
Ξένη Γλώσσα - Ορολογία Εγγραφή στο Moodle για εξετάσεις 23 Ιουν 2020Από σήμερα (23-06-2020) το απόγευμα οι φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι θα εξεταστούν στο μάθημα Ξένη Γλώσσα - Ορολογία μπορούν να διαλέξουν το μάθημα από τη λίστα μαθημάτων της πλατφόρμας του Moodle και να προχωρήσουν σε Εγγραφή.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ23 Ιουν 2020Στα μαθήματα Παθολογία Ι, Φυσιολογία ΙΙ, Σακχαρώδης Διαβήτης και Γαστρεντερολογία, στα οποία υπεύθυνος καθηγητής είναι ο κ.Καζάκος, οι εξετάσεις θα είναι γραπτές, από απόσταση και οι ερωτήσεις θα είναι πολλαπλής επιλογής, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα για ανάπτυξη. Δεν θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία. Οι φοιτητές, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις θα πρέπει να έχουν δηλώσει το μάθημα και οπωσδήποτε να έχουν καταθέσει και το έντυπο συγκατάθεσης.
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι/ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ22 Ιουν 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι / ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23/6/2020 ΣΤΙΣ 18.30 ΜΜ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ22 Ιουν 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23/6/2020 ΣΤΙΣ 16.30 ΜΜ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ 22 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ότι οι λίστες με τα ονόματα είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνθεδούν στο link του μαθήματος τις αναγραφόμενες ώρες για κάθε ομάδα.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ ΘΕΩΡΙΑ22 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ/ΜΕΘ ότι η λίστα με τα ονόματα είναι αναρτημένη στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνδεθούν στο link του μαθήματος την προγραμματισμένη ώρα εξέτασης για κάθε ομάδα.Οι φοιτητές που δεν προχώρησαν σε συναίνεση δεν θα εξεταστούν
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 22 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ότι η λίστα με τα ονόματα είναι αναρτημένη στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνθεδούν στο link του μαθήματος την προγραμματισμένη ώρα εξέτασης.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ21 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ότι οι λίστες με τα ονόματα, το meeting ID και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ21 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ, ότι οι λίστες με τα ονόματα, το meeting ID και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ21 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ότι οι λίστες με τα ονόματα, το meeting ID και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι21 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι, ότι οι λίστες με τα ονόματα, το meeting ID και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ21 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΣΤ` εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ότι οι λίστες με τα ονόματα και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο moodle του μαθήματος και στο e-class.
Οι φοιτητές θα συνδεθούν στο link του μαθήματος της κ. Μπελλάλη τις αναγραφόμενες ώρες για κάθε ομάδα.
Όσοι φοιτητές δηλώσουν επιθυμία εξέτασης και συναίνεση στην εξ` αποστάσεως εξέταση του μαθήματος σήμερα, δηλαδή ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6/2020, θα εξεταστούν με την ομάδα 3.
Εξετάσεις Μαθήματος Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία21 Ιουν 2020Την Δευτέρα 22/6 θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εξετάσεις του μαθήματος «Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία».
Οι φοιτητές θα μπούν στον zoom (την ανάλογη ώρα), στο σύνδεσμο του μαθήματος ID 836130303 με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο. Με την είσοδο τους θα μεταφέρονται σε αίθουσα αναμονής (waiting room). Στη συνέχεια θα καλούνται στην «αίθουσα» όπου θα γίνεται ταυτοποίηση με την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα (πάσο).
Οι φοιτητές θα εξεταστούν ακολουθώντας το πρόγραμμα των ομάδων που επισυνάπτεται.
Η εξέταση θα γίνει χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή όπου οι φοιτητές καλούνται να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice) σε καθορισμένο χρόνο. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων θα ανακοινωθεί ο σύνδεσμος στους φοιτητές όπου θα μπουν από κάποιο φυλλομετρητή - browser (Mozilla Firefox, Google Chrome κλπ.). Ζητείται Αριθμός Μητρώου και έτος εισαγωγής (όπως δηλώσατε στην εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Τμήματος).
Φοιτητές που ο υπολογιστής τους δεν διαθέτει κάμερα ή/και μικρόφωνο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους με την εφαρμογή zoom. Όσοι φοιτητές παραβιάζουν τους κανόνες των εξετάσεων που έχουν ανακοινωθεί ή δεν συνεργάζονται στις υποδείξεις του καθηγητή, θα μηδενίζονται αυτόματα και θα αποβάλλονται από την αίθουσα.
Κατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 202021 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του Β΄εξαμήνου που θα εξεταστούν στο μάθημα Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής ότι οι λίστες με τα ονόματα και τις ώρες των εξετάσεων είναι αναρτημένες στο e-class στο φάκελο του μαθήματος.
Οι φοιτητές θα συνθεδούν στο link του μαθήματος τις αναγραφόμενες ώρες για κάθε ομάδα.
ΥΛΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ20 Ιουν 2020ΥΛΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣΚατέβασμα
Δοκιμαστική εξέταση για το Μάθημα της Αιμοδοσίας- Επισημάνσεις για τις εξετάσεις20 Ιουν 2020Καλούνται οι φοιτητές/τριες που παρακολουθούν το μάθημα της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ όπως συνδεθούν αύριο Κυριακή 21/6/20 και ώρα 11:00 στο γνωστό link για να πραγματοποιήσουμε προσομοίωση της εξέτασης του μαθήματος που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 23/6/20 στις 9-12. Η ύλη του μαθήματος και οι παρουσιάσεις του μαθήματος σας έχουν δοθεί κατά την διάρκεια των μαθημάτων , αναρτώ την ύλη και σήμερα για τυπικούς λόγους

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗς ΤΡΙΤΗ 23/6/20 9-12 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΤ. ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ.
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ MOODLE20 Ιουν 2020Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο moodle των εξετάσεων. Πρόκειται για διαφορετική πλατφόρμα απο αυτή που είχε τις παρουσιάσεις των μαθημάτων και απαιτεί νέα εγγραφή με τους κωδικούς που ήδη έχετε απο το ΠυθίαΚατέβασμα
ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 19 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει επιθυμία εξέτασης στα θεωρητικά μαθήμαματα ότι η πλατφόρμα θα ανοίξει αύριο Σάββατο από 12.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.Στη συνέχεια οι φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν συναίνεση για τη συμμετοχή τους στις εξετασεις
ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ19 Ιουν 2020Επανακοινοποιείται η ανακοίνωση της Γραμματείας στις 11 ΙΟΥΝΙΟΥ. Την οποία δεν έλαβαν υπόψη τους αρκετοί. Η εμβόλιμη εξεταστική αφορά τα θεωρητικά μαθήματα.
"Δυνατότητα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική ( θεωρητικά μαθήματα χειμερινού εξάμηνου ) έχουν οι φοιτητές που βρίσκονται ήδη στο δέκατο (10) εξάμηνο και άνω, και έχουν δηλώσει τα μαθήματα του χειμερινού εξάμηνου στην τελευταία τους δήλωση μαθημάτων . Μόνο αυτοί οι φοιτητές πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος και να δηλώσουν συμμετοχή στις διαδικτυακές εξετάσεις του Τμήματος"
Β ΕΞΑΜΗΝΟ-ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ -ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 19 Ιουν 2020Όσοι φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν στη σημερινή πρωινή συνάντηση, η συνάντηση θα επαναληφθεί σήμερα στις 9 μ.μ. στο link του μαθήματος
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ18 Ιουν 2020 Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου ξεκινάει η εξ αποστάσεως εξεταστική. Μέχρι το Σάββατο υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της συναίνεσης. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν ανοιχτή την κάμερα. Σε περίπτωση που δε διαθέτει ο υπολογιστής του κάμερα ή υπάρχει πρόβλημα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα του κινητού τους. Επίσης, θα πρέπει να έχουν την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα για να την επιδείξουν στον έλεγχο ταυτοποίησης. κάθε καθηγητής θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τις ώρες εξέτασης κάθε ομάδας φοιτητών.
ΜΑΘΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ 18 Ιουν 2020Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούσαν το μάθημα Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ του Δ εξαμήνου να προσέλθουν αύριο Παρασκευή 19/6/2020 στις 11.45 π.μ. στο link της αίθουσας που πραγματοποιούνταν τα μαθήματα.
ΜΑΘΗΜΑ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 18 Ιουν 2020Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούσαν το μάθημα Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής του Β΄ εξαμήνου να προσέλθουν αύριο Παρασκευή 19/6/2020 στις 10.30 π.μ. στο link της αίθουσας που πραγματοποιούνταν τα μαθήματα.
Εργαστήριο Νοσηλευτικής Β1 Φουντούκη17 Ιουν 2020Μετά από συννενόηση με τους φοιτητές το μάθημα του τμήματος ΦΒ1 δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/6. Αντί αυτού, θα πραγματοποιηθεί μάθημα και με τα δύο τμήματα, μαζί, την Παρασκευή 9:00-12:00 κατά το οποίο θα γίνουν σημαντικές διευκρινίσεις, ομαδοποίηση για την ακριβή ώρα σύνδεσης την ημέρα της εξέτασης και δοκιμαστική εξέταση. Οι φοιτητές που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν θα λάβουν τις σχετικές πληροφορίες σε μία σύντομη σύνδεση στις 6μμ την ίδια ημέρα.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ17 Ιουν 2020Σύμφωνα με την απόφαση της Διοικούσας ότι οι φοιτητές θα πρέπει να συναινέσουν ότι κατά την διάρκεια της γραπτής ή προφορικής εξ αποστάσεως εξέταση θα μετέχουν με ανοιχτή την κάμερα, ώστε να αναγνωρίζονται από τον διδάσκοντα με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα το ειδικό έντυπο ώστε να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά. Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6/2020. Κωδικός (Αυτός που καταχωρήσατε στο 1ο βήμα). ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
Ύλη για μαθήματα κου. Θεοφανίδη16 Ιουν 2020Μάθημα: Νευρολογική / Νευροχειρουργική Νοσηλευτική
Βιβλίο: Παθολογία, The Johns Hopkins, Συγγραφέας: Ashar, MIller, Sisson
Σελίδες:625-666
Επίσης, θα επικεντρωθείτε στα σχετικά powerpoint στο moodle.

Μάθημα: Επικοινωνία στη νοσηλευτική
Βιβλίο: Η επικοινωνία στη νοσηλευτική. Συνομιλώντας με τους νοσηλευόμενους. Συγγραφέας: Κennedy L.
Σελίδες: Σελίδες:29-54
Επίσης, θα επικεντρωθείτε στα σχετικά powerpoint στο moodle.

Ο Καθηγητής κ. Δ. Θεοφανίδης
Εργαστήριο Β εξαμήνου (ΦΒ1) Φουντούκη 16 Ιουν 2020Μετά από συννενόηση με τους φοιτητές του εργαστηρίου ΦΒ1, η αναπλήρωση του μαθήματος που δεν πραγματοποιήθηκε την αργία του Αγίου Πνεύματος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/6 στις 16:00-19:00.
ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ 15 Ιουν 2020Σύμφωνα με την απόφαση της Διοικούσας ότι οι φοιτητές θα πρέπει να συναινέσουν ότι κατά την διάρκεια της γραπτής ή προφορικής εξ αποστάσεως εξέταση θα μετέχουν με ανοιχτή την κάμερα, ώστε να αναγνωρίζονται από τον διδάσκοντα με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα το ειδικό έντυπο ώστε να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά. Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6/2020. Κωδικός (Αυτός που καταχωρήσατε στο 1ο βήμα). ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ -ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΙ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)15 Ιουν 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΙ (Δ ΕΞΑΜΗΝΟ) ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 16-6-2020 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 8.00ΠΜ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ
Ξένη γλώσσα Ορολογία. Συνάντηση στο Zoom15 Ιουν 2020Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 το μάθημα Ξένη γλώσσα Ορολογία να επικοινωνήσουν με τη διδάσκουσα Δρ. Χρηστίδου Σοφία στο mail της sochris@otenet.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τον ΑΕΜ έτσι ώστε να τους αποσταλεί link πρόσκλησης για συνάντηση στο Zoom. H συνάντηση θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 18-06-2020 και ώρα 14:00-15:00.
Εξετάσεις Επικοινωνία και Νευρολογική14 Ιουν 2020Καλούνται οι φοιτητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα Επικοινωνία και Νευρολογική νοσηλευτική με τον κο Θεοφανίδη, σε συνάντηση στο Ζοοm την Δευτέρα 15-6-2020, στις 18:00 για να συζητηθούν λεπτομέρειες της επερχόμενης εξεταστικής.

Ο Καθηγητής των μαθημάτων
Δ. Θεοφανίδης
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2012 Ιουν 2020ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣΚατέβασμα
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ12 Ιουν 2020Υπενθυμίζεται στους φοιτητές/τριες που θα συμμετέχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις ότι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σε κάθε μάθημα που θα εξεταστούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στον ιστότοπο της σχολής από την Τετάρτη 10/6/20 έως την Κυριακή 14/6/20. Διαφορετικά η συμμετοχή τους δεν θα είναι δυνατή.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις δίνονται στην από 8/10/2020 ανακοίνωση της Προέδρου του Τμήματος με θέμα: «ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2020»

Εκ των καθηγητών
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ11 Ιουν 2020Καλούνται οι φοιτητές που παρακουλουθούσαν Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής με την κα Λαβδανίτη να εισέλθουν στο link που παρακολουθούσαν το μάθημα τις 12.30 μμ., αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου
Σε περίπτωση που κάποιοι παρακολουθούν εργαστήριο μπορούν να εισέλθουν μετά το πέρας του εργαστηρίου.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 11 Ιουν 2020Καλούνται οι φοιτητές που παρακουλουθούσαν τα θεωρητκά μαθήματα του Δ εξαμήνου με την κα Λαβδανίτη να εισέλθουν στο link που παρακολουθούσαν τα μαθήματα στις 11.00 π.μ. , αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου
Σε περίπτωση που κάποιοι παρακολουθούν εργαστήριο μπορούν να εισέλθουν μετά το πέρας του εργαστηρίου.
ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ "Επικοινωνία στο χώρο της Υγείας" και "Νευρολογική/Νευροχειρουργική Νοσηλευτική" 2) Νευρολογική/Νευροχειρουργική Νοσηλευτική09 Ιουν 2020Η ύλη για Επικοινωνία & Νευρολογική με τον Θεοφανίδη


Η ύλη για τα μαθήματα με τον Θεοφανίδη:
1) Επικοινωνία στο χώρο της Υγείας
2) Νευρολογική/Νευροχειρουργική Νοσηλευτική
Έχει αναρτηθεί στο Moodle. Καλούνται οι εγγεγραμμένοι φοιτητές να εξοικειωθούν με τη χρήση του Moodle καθώς αυτή η πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί για τις εξετάσεις, οι οποίες θα γίνουν με τη χρήση ερωτήσεων βασισμένες στις παρουσιάσεις και το συνοδευτικό υλικό , όπως αυτό έχει αναρτηθεί για κάθε μάθημα.
Εκ μέρους του καθηγητή κ. Θεοφανίδη

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ08 Ιουν 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ 1/7/20 ΟΠΩΣ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/6/20 ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ( ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦ. ΕΣΠΑ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ (Κος ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ)08 Ιουν 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ) ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 πμ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (Κος ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ)08 Ιουν 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 9/6/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 πμ.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞ. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ08 Ιουν 2020ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 22/6/20 ΗΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6/20, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 9/6/20 ΣΤΙΣ 10:00 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-202008 Ιουν 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές όλων των Εξαμήνων ότι η εξέταση των θεωρητικών μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου. Μετά το πέρας αυτής θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των εργαστηρίων. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Για τη συμμετοχή στην εξέταση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.Αναμένεται η απάντηση της Διεύθυνσης Σπουδών για τη δυνατότητα εξέτασης των μαθημάτων του χειμερινού για τους τελειόφοιτουςΚατέβασμα
Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κα ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ06 Ιουν 2020Το τμήμα Β1 δε θα έχει διαδικτυακό μάθημα (εργαστήριο) τη Δευτέρα 8/6 (Αργία). Η αναπλήρωση θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 04 Ιουν 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ04 Ιουν 2020ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ MAIL ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ (COPY - PASTE ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ) :


"Καλημέρα,

Εν όψει της έναρξης της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών πρώην ΤΕΙ του εαρινού εξαμήνου 2020, σας ενημερώνουμε ότι:

a) Η ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 1η Ιουλίου 2020

β) 5 ημέρες πριν την έναρξη απαιτείται η προσκόμιση της υπογεγραμμένης σύμβασης για καταχώρηση στο Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη, καθώς και του Ατομικού Δελτίου (επισυνάπτεται)

γ) Απαραίτητη είναι η προσκόμιση Ιατρικής Γνωμάτευσης για εμβολιαστική κάλυψη (οδηγίες επισυνάπτονται) και κατόπιν, τηλεφωνική συνεννόηση για κλείσιμο ραντεβού με τον ιατρό εργασίας του Νοσοκομείου

δ) Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Γραφείο Εκπαίδευσης, για αποφυγή συγχρωτισμού, πριν την παράδοση των δικαιολογητικών

Επισυνάπτουμε σχετικά έγγραφα.
Παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως του σπουδαστές σας."

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ( ΑΠΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ( ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ- ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ( ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ( ΑΠΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑ)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓ. ΕΣΠΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ02 Ιουν 2020Υπενθύμιση για τους φοιτητές του μαθήματος Ανακουφιστική Φροντίδα στη Νοσηλευτική. Άυριο (3/6) στις 8:30 πμ η τελευταία διαδικτυακή συνάντηση για την ολοκλήρωση της παρουσίασης της ομαδικής εργασίας. Επίσης, στο moodle έχει αναρτηθεί όλο το υλικό του μαθήματος και η ύλη.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)01 Ιουν 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕς ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΜΕ ΤΗΝ κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 2/6/2020 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 11.00 πμ.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020- ΣΥΝΕΧΕΙΑ29 Μαί 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΣΗΣΗ ( ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜ.) ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΧΕΠΑ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6/20.ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 7:00

Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝ ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΙς 11/6/20 ( ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ).

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓ. ΕΣΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦ. ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ29 Μαί 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞ)ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ , ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ( Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ) :
1.ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΑΣΤ.ΤΑΥΤ.
2.ΒΕΒΑΊΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ, ΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ( ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ)
3.ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ
4.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΉ ( ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ!!!! ΤΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 2313312690
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ27 Μαί 2020ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

1. ΚΕΤΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, 2. ΡΕΛΛΙΑ ΠΑΥΛΙΝΑ , 3. MONIKA PIOTROWSKA 4. ΣΤΥΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 5. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 6.ΦΑΡΣΑΡΗ ΑΡΙΑΔΝΗ 7. ΚΑΡΑΜΠΑΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 8.ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ) ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. Θ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/5/20 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ :ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΕΡΓΑΖ)-ΓΙΑΜΟΥΡΟΓΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΡΓ) ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΜΙΣΘΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΙΡ, ΚΙΟΡΠΕΛΙΔΟΥ ΒΙΚΤ, ΠΟΛΥΜΟΥ ΤΑΞ (ΠΡΟΓ.ΕΣΠΑ) ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦ. ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ 1/6/20 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 7:00 ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ( Οι φοιτητές ΕΣΠΑ θα πρέπει να συνεννοηθούν με το Γρ.ΕΣΠΑ)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ27 Μαί 2020ΟΙ 7 ΦΟΙΤΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ( ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η κα Βραδέλη Εργαζόμενη του νοσοκομείου) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ Γ.Ν.Θ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 1/6/20. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ θα βρίσκονται στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου και οι φοιτητές θα πρέπει να περάσουν να τις υπογράψουν και στη συνέχεια στη Νοσηλ. Υπηρεσία για να αναλάβουν υπηρεσία. Ώρα προσέλευσης 7:00 το πρωί
ΣΥΝΕΧΙΣΗ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Μαί 2020ΟΙ 4 ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-20) ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ Γ.Ν.Θ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ 1/6/20 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ 27 Μαί 2020Οι φοιτητές/τριες που στο πλαίσιο της εξάμηνης πρακτικής τους άσκησης πρόκειται να εργασθούν στα νοσοκομεία 1. Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης 2. Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης 3. Θεαγένειο Θεσσαλονίκης ( ο φοιτητής που είναι στο πρ. ΕΣΠΑ θα έρθει σε επικοινωνία με το γρ.ΕΣΠΑ) 4. Γ Ν Χαλκιδικής 5. Γ.Ν. Καβάλας 6. Γ.Ν. Καστοριάς 7. Γ.Ν. Σερρών 8. Κλινική Γαβριλάκη Χανιά 9. Γ. Ν. Βέροιας 10. Γ.Ν. Κομοτηνής ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΆΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 1/6/2020. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ( ΓΡΑΦ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΟΙ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ27 Μαί 2020Οι φοιτητές/τριες που έχουν επιλεγεί για εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Διαβαλκανικό Ιατρικό θα ξεκινήσουν την 1/6/2020 , τηρώντας τις εντολές που έχουν λάβει από το Νοσηλευτικό ίδρυμα. Ήδη έχουν πάει οι συμβάσεις τους και όταν θα πάνε για 1η φορά θα πρέπει να τις υπογράψουν στο Τμήμα Προσωπικού.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ27 Μαί 2020ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20 Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ.
ΜΑΘΗΜΑ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ27 Μαί 2020Το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28/5/2020 στις 3.15 μ.μ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ21 Μαί 2020Σύμφωνα με τις συστάσεις του υπουργείου παιδείας και στο πλαίσιο της διασφάλισης της υγείας όλων(φοιτητών, καθηγητών και διοικητικών) οι εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μετά τις 15 Ιουνίου. Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα εργαστήρια και λεπτομέρειες
για τις εξετάσεις απο τους καθηγητές
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΙ (Δ ΕΞΑΜΗΝΟ)-κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ18 Μαί 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ (ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ZOOM ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (19.5.2020) ΣΤΙΣ 11:30 πμ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι (Β ΕΞ)(ΒΛΕΠΕ Ε-CLASS).
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ17 Μαί 2020Τα εργαστήρια με την κ. Λιαμοπούλου θα πραγματοποιούνται εξ΄ αποστάσεως από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ως εξής:

Εργαστήριο Β
1. Τετάρτη 10.30-13.00
2. Παρασκευή 8.00-11.00

Εργαστήριο Δ
1. Τρίτη 10.00-13.00
2. Πέμπτη 16.30-20.00

Εργαστήριο ΣΤ
1. Δευτέρα 15.00-17.00
2. Παρασκευή 15.00-17.00

Για να συνδεθείτε στο zoom στις παραπάνω ώρες θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ZOOM.doc.x" που βρίσκονται στο eclass.
Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο mail tzeniliam@gmail.com

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤ κα ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ17 Μαί 2020Το εργαστήριο του ΣΤ εξαμήνου που πραγματοποιούσε το μάθημα με την κα Φουντούκη θα συνεχίσει με το πρόγραμμα zoom κάθε
Πέμπτη 16:00-18:00 και Παρασκευή 12:00-14:00(2 μαθήματα εβδομαδιαίως)
Έναρξη 21-05-20
Ο κωδικός της τάξης θα αναρτηθεί εντός της ημέρας στο E-class
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΔΙΠΑΕ- ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ17 Μαί 2020ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΠΑΕ, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/5/20 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 12:00 - ΜΕΧΡΙ 13:30.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ κα ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ17 Μαί 2020
Σχετικά με την έναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων με το πρόγραμμα zoom τα εργαστήρια με την κα Φουντούκη θα πραγματοποιούνται:

Το εργαστήριο Δευτέρας 12:30-15:30 ονομάζεται ΦΒ1
Το εργαστήριο Δευτέρας 15:30-18:30 ονομάζεται ΦΒ2
Από εδώ και στο εξής θα γίνονται μαθήματα για κάθε τμήμα 2 φορές την εβδομάδα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
ΦΒ1: Δευτέρα: 9:00-12:00 και Πέμπτη 13:00-16:00
ΦΒ2: Τετάρτη 16:00-19:00 και Παρασκευή 9:00-12:00
Έναρξη 18/05/20
Ο κωδικός της τάξης θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας στο E-class
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Β ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ 17 Μαί 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ZOOM ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (18.5.2020) ΣΤΙΣ 11:00 πμ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ (ΒΛΕΠΕ Ε-CLASS).

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (18.5.2020) ΣΤΙΣ 13.00πμ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ (E-CLASS).

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (19.5.2020)( ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ) ΣΤΙΣ 17.00πμ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ( ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ )ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (20.5.2020)( ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ) ΣΤΙΣ 17.00πμ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δ & ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ καΚΑΥΚΙΑ 17 Μαί 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ZOOM ΑΥΡΙΟ (18.5.2020) ΣΤΙΣ 8.30πμ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΑΥΡΙΟ (18.5.2020) ΣΤΙΣ 11.30πμ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι/ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ16 Μαί 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι/ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/5/2020 ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 8.00ΠΜ.
ΣΥΝΕΧΙΣΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗς ΧΕΙΜ.ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20 Γ.Ν. ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ16 Μαί 2020Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Γ.Ν. ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/5/20 ΣΤΗΝ ΝΟΣ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ( ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗς ΑΣΚΗΣΗ.
ΣΥΝΕΧΙΣΗ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜ.ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20 Γ.Ν ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΧΕΠΑ -(ΑΠΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ)15 Μαί 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣ. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - ΑΧΕΠΑ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥ ΠΡ. ΕΣΠΑ ) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5/20 ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΣ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥς ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ( ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥς ΑΣΚΗΣΗς ( ΧΕΙΜ.ΕΞ 2019-20)

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣ. ΑΧΕΠΑ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ) ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΗΔΗ ΤΑ 4 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ κα ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ .
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20 -ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡ. ΕΣΠΑ- ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ15 Μαί 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ( ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΧΕΠΑ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ )ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥς ΑΣΚΗΣΗς (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-20) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5/20 ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ.
ΕΠΕΙΓΟΝ-Γ.Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-202015 Μαί 2020 ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

"Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι

Κοινοποιείται, προς ενημέρωσή σας η υπ. αριθ. πρωτ. .......... απόφαση του κ. Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη, Γενικού Διευθυντή του ΓΝ Παπαγεωργίου σχετικά με την πρακτική άσκηση φοιτητών/ σπουδαστών στο Νοσοκομείο μας, έως 31.05.2020.

Ενημερώστε τους σπουδαστές σας σχετικά, ώστε να μην προσέλθουν στις 18.05.2020 για συνέχιση της πρακτικής τους.

Με βάση την επισυναπτόμενη απόφαση και τα τρέχοντα δεδομένα της επιδημιολογικής κατάστασης, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα αποφασίσει εκ νέου μετά το τέλος Μαΐου, για την πρακτική άσκηση των διαφόρων εκπαιδευτικών δομών.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ !!!
Γ.Ν.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ- ΣΥΝΕΧΙΣΗ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗς ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-20 15 Μαί 2020ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Γ.Ν.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΟΠΩς ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΣ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5/20 ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗς ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
Γ.Ν ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗς ΧΕΙΜ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2015 Μαί 2020ΣΑς ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗς ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗς ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20 ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ /ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΜΑς

"Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι

Κοινοποιείται, προς ενημέρωσή σας η υπ. αριθ. πρωτ. ..........απόφαση του κ. Κωνσταντίνου Εμμανουηλίδη, Γενικού Διευθυντή του ΓΝ Παπαγεωργίου σχετικά με την πρακτική άσκηση φοιτητών/ σπουδαστών στο Νοσοκομείο μας, έως 31.05.2020.

Παρακαλούμε διαβιβάστε στα αρμόδια Τμήματα του Πανεπιστημίου σας και Γραφεία Πρακτικής Άσκησης την απόφαση αυτή.

Ενημερώστε τους φοιτητές που διέκοψαν την πρακτική τους άσκηση στο νοσοκομείο μας, να προσέλθουν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, στις. 9.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου μας για ενημέρωση από το γιατρό εργασίας. Θα πρέπει να προσέλθουν φορώντας μάσκες και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Η παρουσία τους είναι υποχρεωτική.

Θα προγραμματιστούν προσωπικά ραντεβού με το γιατρό εργασίας που θα ολοκληρωθούν έως τέλος Μαΐου. Εφόσον.........., δύναται να γίνει επανέναρξη της πρακτικής από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020."

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙς ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
Γ.Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ - ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΧΕΙΜ.ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-20 ΣΥΝΕΧΙΣΗ15 Μαί 2020ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ Γ.Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΠΩς ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΣ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5/20 ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗς ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-20 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ15 Μαί 2020ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚ.Ν.Θ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΟΠΩς ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5/20 ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ( ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ) ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2015 Μαί 2020ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗς ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20 Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Β,Δ,ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ14 Μαί 2020Τα εργαστήρια των εξαμήνων Β,Δ,ΣΤ θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18-5-2020. Η διδασκαλία θα γίνει διαδικτυακά. Το πρόγραμμα ανά εξάμηνο και ανά ομάδα θα αναρτηθεί εντός της ημέρας.
Ανακουφιστική Φροντίδα στη Νοσηλευτική13 Μαί 2020Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Ανακουφιστικής Νοσηλευτικής να ανατρέξουν άμεσα στο moodle, στην τρέχουσα εβδομάδα, για σημαντικές ενημερώσεις.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ (ΔΙΠΑΕ)29 Απρ 2020Το μάθημα "Διαχείριση Κρίσεων στη Νοσηλευτική" της Παρασκευής 1 Μαΐου 2020 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς.
Το επόμενο μάθημα θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαΐου.
Πτυχιακές κα Φουντούκη23 Απρ 2020Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει πτυχιακή εργασία μαζί μου και δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμη, να μου στείλουν mail στο antifountou@yahoo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΟΡΟΛΟΓΙΑ22 Απρ 2020Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο μάθημα ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΟΡΟΛΟΓΙΑ του Δ` Εξαμήνου και δεν προμηθεύτηκαν το σύγγραμμα καλούνται να επιλέξουν το σύγγραμμα «Αγγλική Ορολογία στις Βιοϊατρικές Επιστήμες», Κωδικός Βιβλίου στον Εύδοξο: 77106949, ISBN: 9789925563623 (ποσότητα 1) στην πλατφόρμα του Ευδόξου, καθώς και τον τόπο παράδοσης στον οποίο επιθυμεί να του παραδοθούν το διδακτικό σύγγραμμα που έχει επιλέξει -σε περίπτωση που δεν το έχουν πράξει ήδη- έως τις 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020.
Ανακουφιστική Νοσηλευτική22 Απρ 2020Μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές το μάθημα της Τετάρτης 22/4 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/4 στις 10:00 πμ. Η αλλαγή αυτή αφορά μόνο αυτή την εβδομάδα.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Β, Δ, ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 21 Απρ 2020Τα μαθήματα του Β, Δ, ΣΤ εξαμήνου της κας Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Τετάρτη 22 Απριλίου και την Πέμπτη 23 Απριλίου τις κανονικές ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα
Ανακουφιστική Νοσηλευτική - Βιβλίο17 Απρ 2020Για το μάθημα της Ανακουφιστικής Νοσηλευτικής δηλώνετε στον Έυδοξο το "Παθολογική χειρουργική νοσηλευτική, Dewit Susan C.", το οποίο έχει αρκετά θέματα σχετικά με την Ανακουφιστική και θα πάρετε μαζί και 2ο βιβλίο, αυτό βάσει του οποίου γίνονται τα μαθηματα.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ15 Απρ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ΄εξαμήνου που παρακολουθούν τα μαθήματα Χειρουργική Νοσηλευτκή ΙΙ και Οικονομία της υγείας ότΙ έχουν αναρτηθεί τα μαθήματα. Στην Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ τα μαθήματα βρίσκονται στον φάκελο new folder (τα μαθήματα που έχουν γίνει έως τώρα) .
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ15 Απρ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.15ΠΜ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ)14 Απρ 2020Το μάθημα της Φαρμακολογία του Β Εξαμήνου δε θα πραγματοποιηθεί σήμερα λόγω έκτακτων ανειλημμένων υποχρεώσεων της καθηγήτριας
ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 13 Απρ 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10.15ΠΜ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΩΝ13 Απρ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 9.00ΠΜ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΓΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ 09 Απρ 2020Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δουν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Στο σύστημα μπαίνουν και επιλέγουν θέματα ΜΟΝΟ οι συντονιστές των ομάδων.

Ο συντονιστής της ομάδας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία θέματα. Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι από διαφορετικό καθηγητή. Μια εργασία μπορεί να επιλεγεί από διαφορετικούς συντονιστές
Βασικό κριτήριο για να αποδεχτεί ένας καθηγητής την ομάδα, είναι να έχει 2 μέλη για βιβλιογραφική ανασκόπηση και 3 για ερευνητική εργασία
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 08 Απρ 2020Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών .

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραπάνω διαδικασία από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 (14 μ.μ.)
Επίσης καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δούν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.

Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρ ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ/ΟΡΟΛΟΓΙΑ07 Απρ 2020Αφορά τους φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα το Δ` εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019/2020
Αγαπητοί φοιτητές,
η ύλη που έχετε να μελετήσετε για την περίοδο έως τις 26-04-2020 είναι
α) Οι ενότητες 1-2 του book 1 καθώς και τις ενότητες 1-2 του book 3 από το βιβλίο Nursing, όπως αυτές αναρτήθηκαν συνημμένα στην παρούσα ανακοίνωση και.
β) Οι ενότητες 1-2 από το βιβλίο "Αγγλική Ορολογία στις Βιοϊατρικές επιστήμες".
Τις όποιες ερωτήσεις σας μπορείτε να απευθύνετε μέσω email στο sochris@otenet.gr
Μετά την αργία του Πάσχα θα προχωρήσουμε στην 3η ενότητα από το βιβλίο "Αγγλική Ορολογία στις Βιοϊατρικές επιστήμες".
Η διδάσκουσα
Δρ. Χρηστίδου Σοφία
Κατέβασμα
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ02 Απρ 2020ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/3/2020, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 9- 11 πμ
ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ 01 Απρ 2020Το μάθημα Επιδημιολογία-Δημόσια Υγειινή θα αρχίσει την 2/4/2020 στις 15.30 μ.μ.
Οι φοιτητές του Δ΄ εξαμήνου μπορούν να ενημερωθούν από το σχετικό έγγραφο που έχει ήδη αναρτηθεί στο e-class του Τμήματος για τις οδηγίες σύνδεσης στο zoom
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-Β ΕΞΑΜΗΝΟ 01 Απρ 2020Το μάθημα Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής θα αρχίσει την 2/4/2020 στις 8.30 π.μ.
Οι φοιτητές του Β΄ εξαμήνου μπορούν να ενημερωθούν από το σχετικό έγγραφο που έχει ήδη αναρτηθεί στο e-class του Τμήματος για τις οδηγίες σύνδεσης στο zoom
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΕΝΑΡΞΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ01 Απρ 2020Η εξ΄αποστάσεως διδασκαλία του μαθήματος "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ" (ΔΙΠΑΕ) θα γίνεται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα κάθε Παρασκευή 13.00-15.00 και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3/4/20.
Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα μπορούν να βρουν τις οδηγίες σύνδεσης στο e-class.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο mail: tzeniliam@gmail.com
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 31 Μαρ 2020Το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ θα αρχίσει την 1/4/2020 στις 2.00 μ.μ., και η Οικονομία της Υγείας αμέσως μετά.
Οι φοιτητές του Δ΄ εξαμήνου πορούν να ενημερωθούν από το σχετικό έγγραφο που έχει ήδη αναρτηθεί στο e-class του Τμήματος για τις οδηγίες σύνδεσης στο zoom

ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ 31 Μαρ 2020Η έναρξη του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/4/2020 στις 8.30 π.μ.
Ενημερώνονται οι φοιτητές που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν ότι μπορούν να ενημερωθούν από το σχετικό έγγραφο που έχει ήδη αναρτηθεί στο e-class του Τμήματος για τις οδηγίες σύνδεσης στο zoom
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΟΟΜ 11:3031 Μαρ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ" (ΔΙΠΑΕ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4/2020 ΣΤΙΣ 11.30 ΠΜ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι30 Μαρ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4/2020 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ30 Μαρ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/3/2020 ΣΤΙΣ 13.00ΜΜ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΩΝ30 Μαρ 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΩΝ" ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ E-CLASS ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/3/2020 ΣΤΙΣ 11.30ΠΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΖΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ 30 Μαρ 2020Οι φοιτητές του ΣΤ΄ εξαμήνου που έχουν δηλώσει το μάθημα επιλογής «Σακχαρώδης Διαβήτης» μπορούν να ανατρέξουν στις οδηγίες σύνδεσης στο zoom όπως αυτές περιγράφονται στο σχετικό έγγραφο που έχει ήδη αναρτηθεί στο e-class του Τμήματος.
Το μάθημα ξεκινάει την Τρίτη 31/3/2020 στις 9.15 π.μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΖΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι30 Μαρ 2020Οι φοιτητές του Β΄ εξαμήνου προκειμένου να παρακολουθήσουν το μάθημα «Φυσιολογία ΙΙ» και «Παθολογία Ι» μπορούν να ανατρέξουν στις οδηγίες σύνδεσης στο zoom όπως αυτές περιγράφονται στο σχετικό έγγραφο που έχει ήδη αναρτηθεί στο e-class του Τμήματος.

Το μάθημα «Φυσιολογία ΙΙ» ξεκινάει την Τρίτη 31/3/2020 στις 11.00 π.μ.

Το μάθημα «Παθολογία Ι» ξεκινάει την Τρίτη 31/3/2020 στις 12.15 μ.μ
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ30 Μαρ 2020Η έναρξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Ανακουφιστική Νοσηλευτική
θα γίνει την Τετάρτη 1 /4 /20 στις 8πμ. Ισχύει ότι άλλο έχει ανακοινωθεί.
Διαδικτυακά μαθήματα με κο Θεοφανίδη30 Μαρ 2020Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει"Επικοινωνία στο χώρο της υγείας" και
"Νευρολογική-νευροχειρουργική Νοσηλευτική" μπορούν να δουν τις οδηγίες σύνδεσης στο Zoom, ανατρέχοντας στο Moodle, στην τρέχουσα εβδομάδα του μαθήματος (30/3 - 5/4). Το μαθήματα διεξάγονται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΖΟΟΜ"30 Μαρ 2020Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της "Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Νοσηλευτική" μπορούν να δουν τις οδηγίες σύνδεσης στο Zoom, ανατρέχοντας στο Moodle, στην τρέχουσα εβδομάδα του μαθήματος (30/3 - 5/4). Το μάθημα ξεκινά την Τετάρτη 1/3/20,8-10πμ, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ [ΘΕΩΡΙΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ]29 Μαρ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ E-CLASS TOY TMHMATOΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-4-2020 ΣΤΙΣ 8.30 π.μ.
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ [ΘΕΩΡΙΑ]29 Μαρ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ E-CLASS TOY TMHMATOΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΡΙΤΗ 31-3-2020 ΣΤΙΣ 8.30 π.μ.

ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ29 Μαρ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ E-CLASS TOY TMHMATOΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2020 ΣΤΙΣ 5.30μμ.

Η Καθηγήτρια: Κουρκούτα Λαμπρινή
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ29 Μαρ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ E-CLASS TOY TMHMATOΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2020 ΣΤΙΣ 4μμ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ29 Μαρ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ E-CLASS TOY TMHMATOΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2020 ΣΤΙΣ 4μμ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ29 Μαρ 2020Το πρόγραμμα των θεωρητικών μαθημάτων ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό το ωρολόγιο πρόγραμμα. Για τα κατ΄εξοχήν εργαστηριακά μαθήματα των νοσηλευτικών ειδικοτήτων θα ενημερωθείτε σε δεύτερο χρόνο. Υπενθυμίζω οτι θα πρέπει να κατεβάσετε το zoom. Σε κάθε μάθημα ο καθηγητής στο eclass ή στο moodle θα σας δίνει το link του μαθήματος και οδηγίες σύνδεσης. Θα πρέπει να έχετε κλειστό μικρόφωνο και camera.
Καλή αρχή.
Κατέβασμα
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ28 Μαρ 2020Από Δευτέρα 30/03/20 ξεκινούν τα on line διαδικτυακά μαθήματα με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα. Σε περίπτωση αλλαγής θα υπάρχει ανακοίνωση στο e-class του μαθήματος. Στο e-class επίσης θα υπάρχει η ανακοίνωση για τον τρόπο παρακολούθησης κάθε μαθήματος. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κατεβάσετε στους υπολογιστές,τηλέφωνα ή tablets το πρόγραμμα zoom σύμφωνα με τις οδηγίες του αρχείουΚατέβασμα
Δοκιμαστικό μάθημα σύγχρονης εκπαίδευσης στα πλαίσια του μαθήματος «Αρχές Πληροφορικής & Εφαρμογές στην Υγεία» 24 Μαρ 2020Καλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται και παρακολουθούν το μάθημα «Αρχές Πληροφορικής & Εφαρμογές στην Υγεία» να συμμετέχουν την Τετάρτη 25/3/2020 στις 11 π.μ. σε δοκιμαστικό μάθημα (σύγχρονη εκπαίδευση) που θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανοιχτού λογισμικού που εξέλιξε για το Εργαστήριο Βιολογίας του Τμήματος η εταιρία dtek στην διεύθυνση conference.dtek.gr/biolab
Καθώς ο server δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα πολλές συνδέσεις με εικόνα και ήχο, καλούνται οι φοιτητές μόλις συνδεθούν να απενεργοποιήσουν εικόνα και ήχο. Συνδέονται με το ονοματεπώνυμο τους. Δεν απαιτείται κάποιος κωδικός πρόσβασης για την σύνδεση. Υπάρχει η δυνατότητα chat για απορίες και ερωτήματα. Απο την συμμετοχή αρκετών φοιτητών θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για την λειτουργικότητα της εφαρμογής σε πραγματικές συνθήκες.
1ο ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 24 Μαρ 2020Καλούνται οι φοιτητές που θεωρούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπόνηση πτυχιακής εργασία να δηλώσουν το όνομα τους στην http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php
Η ηλεκτρονική βάση θα ανοίξει αύριο Τετάρτη 25/3/2020 στις 14.00 μ.μ.
Ανακουφιστική Νοσηλευτική23 Μαρ 2020Έχει ήδη αναρτηθεί στο Moodle το πρώτο μάθημα της Ανακουφιστικής Νοσηλευτικής και θα ακολουθήσουν σύντομα και τα υπόλοιπα. Παρακαλείσθε να επισκέπτεστε τακτικά το μάθημα.
ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ23 Μαρ 2020Κατέβασμα
AΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΩΣ 10-4-2022 Μαρ 2020ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΩΣ 10/4/20 (ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ) ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΔΑΦΙΟ 2Β.Κατέβασμα
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ 1/4/2019 Μαρ 2020ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Κατέβασμα
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ18 Μαρ 2020ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΩΣ 24/3/20 (ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ.
Κατέβασμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ18 Μαρ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ praktiki.teithe.gr ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Εργασία για το εργαστήριο «Εισαγωγή στην Πληροφορική και Εφαρμογές στην Υγεία»12 Μαρ 2020Καλούνται οι φοιτητές/τριες που δήλωσαν ?υπεύθυνοι? των ομάδων για την προαιρετική εργασία στα πλαίσια του Εργαστηρίου του μαθήματος «Εισαγωγή στην Πληροφορική και Εφαρμογές στην Υγεία», να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα στο mail gminos@ihu.gr αναφέροντας τα ονοματεπώνυμα των μελών των ομάδων τους. Θα τους αποσταλούν σαφείς οδηγίες για την εργασία καθώς και το αρχείο σε pdf.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ10 Μαρ 2020ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ praktiki.teithe.gr ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓ. ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΩΔ.ΑΙΤΗΣΗΣ)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
Δηλώσεις Εργαστήρια "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"04 Μαρ 2020Ενημερώνονται οι φοτητές ότι είναι διαθέσιμες ακόμη 9 θέσεις στα διάφορα Τμήματα του εργαστηρίου "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία".
Οι φοιτητές με έτος εισαγωγής 2018 και 2017 μπορούν να δηλώσουν στον ακόλουθο σύνδεσμο
http://www.nurse.teithe.gr/infolabs.php
28 Φεβ 2020
Ανακοίνωση για το μάθημα της Νευρολογικής-νευροχειρουργικής Νοσηλευτικής 28 Φεβ 2020Το μάθημα της Νευρολογικής-νευροχειρουργικής Νοσηλευτικής με τον κο Θεοφανίδη θα πραγματοποιηθεί κανονικά την 4/3/2020 στις 10-12 μ.μ, αιθ.2, καθώς ακυρώνεται η εκπαιδευτική άδεια του καθηγητή.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 27 Φεβ 2020
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΘΠαραθέτουμε μερικά στοιχεία για τον νέο κοροναϊό, 2019-nCoV, που απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες τη διεθνή κοινότητα και τη χώρα μας, που ετοίμασε ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής *Αθανάσιος Τσακρής*.

(οδηγίες ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/disease/koronaios-neos-mers-cov/)1. Τι είναι οι κοροναϊοί;

Οι κοροναϊοί είναι μια ομάδα ιών οι οποίοι προκαλούν συνήθως ήπια ως μέτρια λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού με συμπτώματα που προσομοιάζουν με αυτά του κοινού κρυολογήματος: καταρροή, βήχας, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πυρετός. Σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή υποκείμενα νοσήματα ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρότερη λοίμωξη στο κατώτερο αναπνευστικό -βρογχίτιδα ή πνευμονία-, νεφρική ανεπάρκεια, ακόμη και θάνατο. Οφείλουν το όνομά τους στο σχήμα τους: στο μικροσκόπιο θυμίζουν κορώνα.2. Ποια η είναι η ταυτότητα του νέου κοροναϊού;

O νέος κοροναϊός, 2019n-CoV, που εντοπίστηκε στις αρχές του έτους στην κινεζική πόλη Ουχάν, προκαλεί, αντιστοίχως, αναπνευστική λοίμωξη με σοβαρότητα που ποικίλλει. Το 15- 20% των προσβληθέντων εκτιμάται ότι θα χρειαστούν νοσηλεία. Τα συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως 2 έως 5 -αλλά και έως 14- ημέρες μετά την έκθεση στον ιό και είναι κλιμακούμενα:

πονοκέφαλος, συνάχι, βήχας, πυρετός, δύσπνοια.3. Πόσο επικίνδυνος είναι ο 2019n-CoV;

Είναι αρκετά όσα δεν γνωρίζουμε ακόμα για τον 2019n-CoV, μια και η επιδημία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι, όμως, πολύτιμη η εμπειρία μας από άλλους «συγγενείς» ιούς. Το σύστημα επιτήρησης που δημιουργήθηκε στην Κίνα μετά την επιδημία του SARS, για παράδειγμα, ήταν εκείνο που βοήθησε στην έγκαιρη ανίχνευση της νέας επιδημίας. Το 2002 ο SARS-CoV εξαπλώθηκε σε 27 χώρες, μολύνοντας σχεδόν 8.000 ανθρώπους και σκοτώνοντας περισσότερους από 770. H μεταδοτικότητα του MERS-CoV από άνθρωπο σε άνθρωπο, το 2012, ήταν μικρότερη, αλλά η θνητότητά του μεγαλύτερη: από τους 2.500 που νόσησαν κατέληξε ένα ποσοστό περίπου 35%. Ο νέος κοροναϊός μεταδίδεται με μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά η θνητότητά του είναι σαφώς χαμηλότερη: δεν ξεπερνά το 4%. Στην πραγματικότητα ίσως είναι πολύ πιο χαμηλή, αφού πολλοί ασθενείς με ήπια συμπτώματα ενδεχομένως δεν απευθύνθηκαν στις υγειονομικές αρχές και συνεπώς δεν έχουν καταμετρηθεί. Σύμφωνα με υπολογισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο μέσος αριθμός νέων λοιμώξεων ανά μολυσμένο άτομο είναι 1,4 - 2,5 ασθενείς. Σημειωτέον ότι στην εποχική γρίπη κάθε ασθενής κολλάει κατά μέσο όρο 1,3 άλλα άτομα. Η κρίσιμη διαφορά είναι βέβαια ότι σε αντίθεση με τη γρίπη, για τον 2019-nCoV δεν υπάρχει εμβόλιο κι αυτό σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού -ηλικιωμένους ή άτομα με χρόνια νοσήματα- να προστατευθούν. Αντιστοίχως, δεν υπάρχει ανοσία για τον πληθυσμό σε παγκόσμιο επίπεδο.4. Πώς μεταδίδεται;

Μέσω του αέρα από άτομο που έχει προσβληθεί (σταγονίδια βήχα ή φτερνίσματος) ή μολυσμένων επιφανειών (τις οποίες αγγίζουμε και στη συνέχεια βάζουμε τα χέρια μας στο στόμα ή στη μύτη, εισάγοντας τον ιό στον οργανισμό μας). Πάντως, το Αμερικανικό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (CDC) διευκρινίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν το σενάριο μετάδοσης του κοροναϊού μέσω εισαγόμενων προϊόντων ή δεμάτων, λόγω του περιορισμένου χρόνου επιβίωσης των κοροναϊών σε επιφάνειες (μερικές ώρες).5. Υπάρχει θεραπεία;Προς το παρόν δεν υπάρχει ειδική αντιϊκή θεραπεία και βασίζεται κυρίως στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.6. Υπάρχουν μέτρα πρόληψης της μετάδοσής του;

Τα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα εξουδετερώνουν τον νέο κοροναϊό. Τα μέτρα ατομικής υγιεινής είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικά: καλό πλύσιμο χεριών, με σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Και, φυσικά, μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, χάρη στα πολύτιμα αντιοξειδωτικά τους, θωρακίζει σε σημαντικό βαθμό τον οργανισμό μας, κάτι που ισχύει και για την εποχική γρίπη.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 27 Φεβ 2020
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 27 Φεβ 2020Oδηγίες ΕΟΔΥ:

Υπάρχουν μέτρα πρόληψης της μετάδοσής του;*
Τα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα εξουδετερώνουν τον νέο κοροναϊό. Τα μέτρα
ατομικής υγιεινής είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικά: καλό πλύσιμο χεριών, με σαπούνι και
νερό, για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του
Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Και, φυσικά, μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε
φρούτα και λαχανικά, χάρη στα πολύτιμα αντιοξειδωτικά τους, θωρακίζει σε σημαντικό
βαθμό τον οργανισμό μας, κάτι που ισχύει και για την εποχική γρίπη
ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ-ΥΓΙΕΙΝΗ 27 Φεβ 2020Το μάθημα Επιδημιολογίας-Δημόσιας Υγιεινής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο αμφιθέατρο του Τμήματος Διατροφής. ΟΙ φοιτητές της Νοσηλευτικής θα συναντηθούν με την καθηγήτρια του μαθήματος στην αίθουσα 3 στις 2.45 μ.μ.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ 25 Φεβ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ (ΠΡΑΚΤΙΚΗ) ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ , ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΡΙΛΑΚΗ (ΠΑΡΑΤΙΔΟΥ, ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΛΟΥΛΟΥΔΑ ΚΩΝ & ΧΡΙΣ,ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ,ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΧΡ, ΣΙΑΚΚΑΣ,ΝΤΙΝΑΚΗΣ,ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΑΓΟΡΑΤΖΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΟΥ ΣΟΦ,ΣΑΜΨΟΥΔΑΚΗΣ,ΛΙΑΝΟΥ,ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ,ΑΛΕΦΑΝΤΗ) ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΙς 12:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 4 .

ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛ.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ25 Φεβ 2020ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΣΠΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης του φοιτητή για Πρακτική Άσκηση στο Εαρινό Εξάμηνο 2020 μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020.

Από αύριο θα βρείτε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.praktiki.teithe.gr .

Νευρολογική-ΝΡΧ:αναβολή μαθήματος24 Φεβ 2020Το μάθημα της Νευρολογικής-νευροχειρουργικής Νοσηλευτικής με τον κο Θεοφανίδη δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/2/2020 και Τετάρτη 4/3/2020 λόγω εκπαιδευτικής άδεια του καθηγητή. Αναπλήρωση την Τρίτη 3/3/2020 και 10/3/2020 αντιστοίχως, στις 12-14 μ.μ, αιθ.2
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ με την κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ24 Φεβ 2020Ενημερώνονται οι φοιτητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολικής Νοσηλευτικής, της Νοσηλευτικής Αναπνευστικών Νοσημάτων, Θώρακος και Αγγείων και την Κοινοτική Ι/ Αγωγή Υγείας ότι αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25-2-2020 και Τετάρτη 26-2-2020.
Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
Διαλέξεις μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"24 Φεβ 2020Υπενθυμίζεται στους φοιτητές ότι οι διαλέξεις του μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία" ξεκινούν Τρίτη 25/2 στις 12 μμ στο Αμφιθέατρο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Ολοι οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις όπου θα ενημερώνονται και για τις τυχόν εργασίες που θα πρέπει να καταθέσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Απο φέτος οι εξετάσεις της θεωρίας του μαθήματος θα είναι γραπτές και ανεξάρτητες των εργαστηριακών εξετάσεων.
Έγγραφα για την πρακτική μόνο για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου24 Φεβ 2020Αποκλειστικά για τους φοιτητές που θα ασκηθούν στο Παπαγεωργίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο έγγραφο.Κατέβασμα
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ23 Φεβ 2020Το σημείο συνάντησης για τους φοιτητές για αύριο Δευτέρα που ξεκινά η κλινική άσκηση είναι το εστιατόριο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (δεξιά πριν την Κεντρική Είσοδο του Νοσοκομείου) στις 7.45.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ22 Φεβ 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ) & ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ (ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)ΕΧΕΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 8π.μ.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ22 Φεβ 2020ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΧΕΠΑ22 Φεβ 2020Στο Ν. ΑΧΕΠΑ το σημείο συνάντησης, για όλα τα εξάμηνα, είναι ο χώρος "στάσης" των τραυματιοφορέων όπου είναι και τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί η σχολή μας. Μπορείτε να προσέλθετε εκεί:
Α.Μπαίνοντας στο νοσοκομείο από την κεντρική είσοδο (στην οδό Κυριακίδη) και στη συνέχεια φτάνοντας στο κεντρικό κλιμακοστάσιο να κατεβείτε 2 ορόφους, στο ακτινολογικό. Το σημείο συνάντησης είναι στο τέλος αυτού του διαδρόμου.
Β.Μπαίνοντας απευθείας από την είσοδο του ακτινολογικού. Ανεβαίνοντας την οδό Κυριακίδη (από Εγνατία) στρίβετε δεξιά στο δρομάκι προς Αιμοδοσία και εισέρχεσθε στο νοσοκομείο από τη μεγάλη καγκελοπορτα. Η είσοδος του ακτινολογικού βρίσκεται αριστερά πριν φτάσετε στην αιμοδοσία.
Ώρα συνάντησης για όλα τα εξάμηνα 8 παρά τέταρτο. Τη Δευτέρα 24/2 ξεκινά η κλινική άσκηση για όλο το ΣΤ, ενώ για το Β και Δ αρχίζουν οι ομάδες της Δευτέρας.
ΛΙΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2019-20 συμπλήρωση21 Φεβ 2020Από παραδρομή στην λίστα της προηγούμενης ανακοίνωσης δεν υπάρχει το όνομα της κας ΒΑΛΑΗ ΑΝΝΑ εργαζόμενης στο νοσ.ΑΧΕΠΑ όπου και θα επιτελέσει την πρακτική της.
Η κα ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ εργαζόμενη στο νοσ.ΒΕΡΟΙΑΣ θα επιτελέσει επίσης την άσκηση της στο χώρο που εργάζεται.
ΛΙΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2019-2021 Φεβ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ/ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
Κατέβασμα
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ21 Φεβ 2020Σας επισυνάπτω και τις λίστες με τους φοιτητές για την κλινική άσκηση στα Νοσοκομεία. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε σε δύο λίστες, στη μια για ΜΕΘ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και στην άλλη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη) ή Ψυχιατρικού Τομέα των προηγούμενων νοσοκομείων.
Αν κάποιος φοιτητής δεν βρίσκει το όνομα του στα νοσοκομεία ή στα εργαστήρια, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο tzeniliam@gmail.com
Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ21 Φεβ 2020Ελπίζω αυτή τη φορά να σας επισυνάπτω τις λίστες με τα ονόματα φοιτητών των εργαστηρίων του ΣΤ Εξαμήνου.Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΛΙΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ21 Φεβ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"21 Φεβ 2020Σχετικά με τις δηλώσεις φοιτητών σε εργαστηριακές ομάδες υπενθυμίζεται
ότι προτεραιότητα έχουν οι φοιτητές του τυπικού εξαμήνου και ακολούθως,
εάν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, δηλώνουν οι υπόλοιποι
φοιτητές αλλά πάντα με φθίνουσα σειρά του έτους εισαγωγής. Για την
περίπτωση του εργαστηρίου "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία",
προτεραιότητα έχουν οι φοιτητές με έτος εισαγωγής 2018 και ακολούθως οι
φοιτητές με έτος εισαγωγής 2017 (κυρίως φοιτητές από μεταγραφές). Αν
υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις σε κάποια ομάδα εργαστηρίου μπορούν να
δηλώσουν φοιτητές με έτος εισαγωγής 2016.

Όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσεις το εργαστήριο δεν μπορούν να το
παρακολουθήσουν ξανά και να στερήσουν μια θέση από άλλο συμφοιτητή τους.

Στην ηλεκτρονική βάση δήλωσης των ομάδων του εργαστηρίου "Αρχές
Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία" θα διαγραφούν όσοι λανθασμένα
συμπεριελήφθησαν και ΔΕΝ είναι έτος εισαγωγής 2018 και 2017.
Δηλώσεις Εργαστήρια "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"21 Φεβ 2020Η δυνατότητα επιλογής από τους φοιτητές των εργαστηριακών ομάδων του μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία" θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 21/2/2020 στις 12 μμ. όταν θα ανοίξει η εφαρμογή στην ακόλουθη διεύθυνση
http://www.nurse.teithe.gr/infolabs.php
Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τις 2 μμ. στην αίθουσα του Εργαστηρίου Πληροφορικής (1ος όροφος, απέναντι από Κοσμητεία). Οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν μια από τις ακόλουθες ομάδες (9-10, 10-11, 11-12, 12-13, 13-14).
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ20 Φεβ 2020Στο επισυναπτόμενο αρχείο, οι φοιτητές του Β εξαμήνου μπορούν να δουν το νοσοκομείο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί καθώς και την ημέρα (Δευτέρα ή Παρασκευή). Παρακαλείστε όλοι οι φοιτητές, αναξάρτητα της δήλωσης που έχετε ήδη κάνει, να ελέγξετε ότι είστε καταχωρημένοι σε κάποιο νοσοκομείο. Εάν δηλώσατε και δε βρίσκετε το όνομά σας ή εάν είστε στον κατάλογο των φοιτητών οι οποίοι φαίνονται στο σύστημα πως δεν έχουν επιλέξει νοσοκομείο (αλλά δικαιούστε να παρακολουθήσετε) να επικοινωνήσετε με την κ. Φουντούκη στο antifountou@yahoo.gr Κατέβασμα
Δηλώσεις Εργαστήρια "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"20 Φεβ 2020Η δυνατότητα επιλογής από τους φοιτητές των εργαστηριακών ομάδων του μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία" θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 21/2/2020 στις 12 μμ. όταν θα ανοίξει η εφαρμογή στην ακόλουθη διεύθυνση

http://www.nurse.teithe.gr/infolabs.php

Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τις 2 μμ. στην αίθουσα του Εργαστηρίου Πληροφορικής (1ος όροφος, απέναντι από Κοσμητεία). Οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν μια από τις ακόλουθες ομάδες (9-10, 10-11, 11-12, 12-13, 13-14).
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ20 Φεβ 2020ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.

ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ 11.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ https://praktiki.teithe.gr/crm/login
Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ 20 Φεβ 2020ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗς ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓ. ΕΣΠΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤΟΚ) ΑΠΟ 10/2/20 ΕΩΣ 26/2/2020. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://praktiki.teithe.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%83/

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : 1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. 2. ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ , ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΣΕΤΕ. 3. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (Μ.Ο ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΥΠΙΚΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ψ.Ν.Θ 20 Φεβ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2/20 ΣΤΟ ΨΝΘ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 08:00 ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΩΝ ΟΞΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΪΝΗ ΠΥΛΗ ΔΕΞΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΟΞΕΩΝ).
2ο ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 18 Φεβ 2020ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το 1ο βήμα θα κάνουν μόνο αυτοί που δεν έκαναν δήλωση ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Όσοι λοιπόν δεν έκαναν τις διαδικασίες για δήλωση Νοσοκομείου και οφείλουν το εργαστήριο Β, ΄Δ΄ ή ΣΤ΄ θα εισέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υποδεικνύεται (ανάλογα με το εξάμηνο), όπου θα συμπληρώσουν την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγουν ένα δικό τους (προσωπικό) κωδικό.
Εργαστήριο Β΄ στην ηλεκτρ. διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsB.php
του Δ΄ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsD.php
του ΣΤ΄ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsST.php
Όλοι οι άλλοι φοιτητές θα πάνε κατευθείαν στο 2ο βήμα, όπου θα εισάγουν τον προσωπικό τους κωδικό και θα δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις στα εργαστήρια ( 2ο βήμα)
Το 2ο Βήμα θα ανοίξει αύριο Τετάρτη 19/2/2020.
Συγκεκριμένα στις ώρες:
Β΄εξάμηνο: ώρα 6 μ.μ.
Δ΄εξάμηνο: ώρα 6.30 μ.μ.
ΣΤ΄εξάμηνο:ώρα 7.00 μ.μ


Β΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 12.30-3.30 Μ.Μ. ΕΡΓ.1, 29 ATOMA
ΔΕΥΤΕΡΑ 12.30-3.30 ΜΜ. ΕΡΓ.4, 29 ATOMA
ΔΕΥΤΕΡΑ 3.30-6.30 ΜΜ ΕΡΓ 1, 29 ATOMA
ΔΕΥΤΕΡΑ 3.30-6.30 ΜΜ ΕΡΓ 4, 29 ATOMA
ΤΕΤΑΡΤΗ 2-5 ΜΜ ΕΡΓ.2 , 29 ATOMA

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Δ2 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-12 ΜΜ. ΕΡΓ. 4, 30 ATOMA
ΔΕΥΤΕΡΑ 12.30-4.30 ΜΜ, ΕΡΓ 2, 30 ATOMA
ΔΕΥΤΕΡΑ 2.30-6.30ΜΜ, ΕΡΓ.3, 30 ATOMA
ΤΕΤΑΡΤΗ 8-12 ΜΜ, ΕΡΓ.1, 30 ATOMA
ΤΕΤΑΡΤΗ 8-12 ΜΜ, ΕΡΓ.2 , 30 ATOMA

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 ΜΜ, ΕΡΓ 3, 37 ATOMA
ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12ΜΜ , ΕΡΓ 4, 37 ATOMA
ΠΕΜΠΤΗ 10-12 ΜΜ, ΕΡΓ. 1, 37 ATOMA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-5 ΜΜ, ΕΡΓ 2, 37 ATOMA

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ18 Φεβ 2020Καλούνται οι φοιτητές του ΣΤ΄ εξαμήνου σε ενημέρωση σχετικά με την κλινική άσκηση στο Νοσοκομείο και τα εργαστήρια την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 στην αίθουσα 3.
Για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση σχετικά με Νοσοκομείο ή Εργαστήριο, παρακαλείστε να επικοινωνείτε στο tzeniliam@gmail.com.
Οι υπεύθυνες Καθηγήτριες του Εξαμήνου
Μηνασίδου Ευγενία - Λιαμοπούλου Πολυξένη
Πρακτική άσκηση- Νοσοκομεία Περιφέρειας 17 Φεβ 2020Καλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την πρακτική τους σε νοσοκομείο του τόπου καταγωγής τους όπως άμεσα έρθουν σε επαφή με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και στην συνέχεια να ενημερώσουν τους υπεύθυνους της πρακτικής με mail.
2o ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ-ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 16 Φεβ 2020Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου ) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.
Το δεύτερο βήμα θα γίνει αύριο Δευτέρα 17/2/2020.

Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις κατά εξάμηνο:
Β΄εξάμηνο: ώρα 12μ.μ.
Δ΄εξάμηνο: ώρα 12.30 μ.μ.
ΣΤ΄εξάμηνο:ώρα 13.00 μ.μ.

Οι προσφερόμενες θέσεις ανά νοσοκομείο και ανά εξάμηνο είναι:
Β ΕΞΑΜΗΝΟ
Β1 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-12 ΜΜ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 24 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 23 ΑΤΟΜΑ

Β2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-12 ΜΜ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 24 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 23 ΑΤΟΜΑ

Δ ΕΞΑΜΗΝΟ
Δ1 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-12 ΜΜ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 27 ΑΤΟΜΑ

Δ2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-12 ΜΜ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 27 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ1 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-12 ΜΜ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 40 ΑΤΟΜΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 46 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 57 ΑΤΟΜΑ


Ανακοίνωση για την Πρακτική άσκηση13 Φεβ 2020Aνακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ
Οι φοιτητές (ΟΛΟΙ) που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κατά το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο καλούνται να εγγραφούν στον ΑΤΛΑΝΤΑ (http://atlas.grnet.gr/ )

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://atlas.grnet.gr/Files/StudentManual.pdf.

Για απορίες ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΑΤΛΑΝΤΑ, μέσω online αναφοράς http://atlas.grnet.gr/Contact.aspx. ή στο τηλ 215 215 7860, (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ο Βήμα Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση13 Φεβ 2020Καλούνται όλοι οι φοιτητές/τριες (είτε έχουν κάνει αίτηση σε νοσοκομείο είτε οχι) που πιστεύουν ότι πληρούν τα κριτήρια και επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση κατά το εαρινό εξάμηνο(Απρίλιο) όπως συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην εφαρμογή που θα ανοίξει στην ιστοσελίδα του τμήματος σήμερα Πέμπτη 13/2/2020 στις 17:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/aitisi.php.

Θα ακολουθήσει σε 2ο χρόνο το 2ο βήμα με ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας.
Πρακτική άσκηση ενημέρωση 13 Φεβ 2020ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/2/20 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 3 ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ12 Φεβ 2020Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων θα γίνει σε δύο βήματα.

Στο 1ο βήμα θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 13/2/2020 στις 12 μ.μ. Οι φοιτητές θα εισέλθουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που τους υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο, θα συμπληρώσουν τη φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγουν έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.

Καλούνται όσοι θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να διενεργήσουν την κλινική τους άσκηση, να κάνουν τα προκαταρκτικά του 1ου βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsB.php (για τους φοιτητές Β εξαμ),
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsD.php (για τους φοιτητές Δ΄ εξαμ) και
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsST.php(για τους φοιτητές ΣΤ΄ εξαμ)

Το δεύτερο βήμα για τη δήλωση νοσοκομείων, θα γίνει τη Δευτέρα 17/2/2020 στις 12.00 μ.μ., και για τις δηλώσεις εργαστηρίων την Τετάρτη στις 19/2/2010 στις 6 το απόγευμα. Για τις ακριβείς ώρες ανά εξάμηνο και τις θέσεις ανά νοσοκομείο και εργαστήριο θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.
Ενημέρωση φοιτητών Β εξαμήνου10 Φεβ 2020Καλούνται οι φοιτητές/τριες που το εαρινό εξάμηνο θα παρακολουθήσουν το β εξάμηνο , όπως προσέλθουν την Τετάρτη 12/2/2020 και ώρα 9:30 στην αίθουσα 3 για ενημέρωση σχετικά με το νοσοκομείο και το εργαστήριο τους.

Οι υπεύθυνοι του εξαμήνου

Κουκουρίκος - Φουντούκη
ΥΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ04 Φεβ 2020ΥΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΚΗΣ
ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ: ΝΕΣΤΟΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, "ΣΧΟΛΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ", ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΗΤΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Aγωγή και Προαγωγή Υγείας στο Σχολείο, σελ:17-22
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Αύξηση και Ανάπτυξη Βρέφους-Παιδιού-Εφήβου, σελ: 23-40
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Διατροφή, σελ:53-66
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: Παιδικά Ατυχήματα, σελ:77-82
ΚΕΦΑΛΑΙΟ11: Σχολικόε Εκφοβισμός - School Bullying, σελ:87-94
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14: Λοιμώδη Νοσήματα στο Σχολείο, σελ: 139-154
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ (ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ)04 Φεβ 2020ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ή ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ κου ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Γ (κα ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ)04 Φεβ 2020Όσοι φοιτητές δεν πέρασαν στις εξετάσεις του εργαστηρίου, να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με την καθηγήτρια στο : antifountou@yahoo.gr
ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ01 Φεβ 2020ΥΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ
ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ: ΧΡΙΣΤΑΡΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡ. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Γ. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΑ 1, 2: ΣΕΛ. 30- 56
E. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΑ 1,2: ΣΕΛ: 151-194
ΣΤ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΣΕΛ.195-206
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΣΕΛ. 217-229
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5:ΣΕΛ.254-263
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)30 Ιαν 2020ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/2/2020 ΣΤΙΣ 11.00 ΠΜ