Τμήμα Νοσηλευτικής ΑΤΕΙΘ

16 Απριλίου 2019  Καθηγητές : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ                  16 Απριλίου 2019  Καθηγητές : Βιβλίο για μάθημα ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ενημέρωση)                  15 Απριλίου 2019  Καθηγητές : Βιβλίο για μάθημα ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ                  15 Απριλίου 2019  Καθηγητές : 3ο ΒΗΜΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ                   15 Απριλίου 2019  Καθηγητές : ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ                   
Πρόσβαση
Κορνίζα: ΠΡΟΣΒΑΣΗ
 


                                                                      

 

http://www.autom.teithe.gr/gr/plirofories/dromologio-52.jpgΣτο Α.Τ.Ε.Ι.Θ. μπορούν να έρχονται οι φοιτητές με λεωφορεία των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης,  τηλ.: 2310-933930), της γραμμής της Σίνδου αρ .λεωφορείου 52 , που έχουν αφετηρία στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης  και κάνουν στάση μπροστά στην πύλη του ΑΤΕΙ.

Ο καλύτερος τρόπος για να φθάσει κανείς στο A.Τ.Ε.Ι.Θ. με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς είναι να ακολουθήσει την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας και να στρίψει δεξιά στο 9ο χλμ. προς τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Το A.Τ.Ε.Ι.Θ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη στροφή αυτή στα δεξιά. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.oasth.gr